Vertu prezentē savu pirmo audio ierīču kolekciju (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britu luksusa mobilo telefonu ražotājs Vertu ir atpazīstams augstvērtīgo sakaru ierīču dēļ, savukārt dāņu uzņēmums Bang & Olufsen specializējas augstas klases audio iekārtu ražošanā. Apvienojoties šiem zīmoliem, ir radīta augstas veiktspējas audio sērija - avangardiskas austiņas un jaudīgi bezvadu skaļruņi, kas ir saderīgi arī ar citu zīmolu ierīcēm.

V austiņas (HP-1V)

Vertu uzskata, ka labām austiņām ir jābūt precīzais skaņas atveidošanai un kvalitātei, kā arī pirmklasīgam dizainam un ergonomikai. V austiņas ir izstrādātas, Vertu sadarbojoties ar vienu no senākajiem audio tehnikas ražotājiem pasaulē - Bang & Olufsen.

Vertu austiņām ir uzlabota audio kvalitāte visā frekvenču diapazonā, kas lietotājam sniedz dabisku skaņas raksturu, nodrošinot izteiksmīgas skanējuma detaļas un dziļu, kontrolētu basa pagarinājumu.

Foto: Publicitātes foto

Austiņas ir izgatavotas no augstvērtīgiem materiāliem, tās ir izturīgas un elegantas. Polsterējums veidots no augstas kvalitātes memory jeb atmiņas putām un pārklāts ar aitādu, savukārt austiņu korpuss ir izgatavots no aviokonstrukciju klases alumīnija. Lietojot V austiņas, to polsterējums iegūst lietotāja auss kontūras, tādejādi paaugstinot komforta līmeni.

V austiņu aptuvenā cena ir 600 eiro.

V skaļruņi (SP-1V)

Vertu skaļruņus var savienot ar bluetooth ierīcēm, bet sapārošanai ar Vertu viedtālruņiem un citām ierīcēm, kas atbalsta NFC (near field communication) datu apmaiņas standartu, pietiek ar vienu vienīgu pieskārienu.

Pēc īpaša pasūtījuma izstrādātie skaļruņi nodrošina spēcīgus basus un rūpīgi līdzsvarotu skaņas skaidrību un precizitāti. Skaļruņi apvieno tradicionālās Vertu dizaina nianses – ir izgatavoti no aviokonstrukciju klases alumīnija, tiem ir matēta apdare un skaļruņa pogas ir iegravētas teļādas panelī.

V skaļruņu aptuvenā cena ir 500 eiro.

Foto: Publicitātes foto
Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu