Lielo iPhone 6 iegādājas nelabprāt (6)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Patlaban jauno «Apple» viedtālruņu īpatsvars no kopējās masas ir samērā niecīgs, bet jau manāma tendence, ka lielā izmēra «iPhone 6 Plus» cilvēki iegādājas retāk nekā mazāko «iPhone 6», liecina analītikas rīka «Mixpanel Trends» dati.

Trīs dienas pēc abu ierīču prezentācijas 19.septembrī joprojām aptuveni 96% no «Apple» viedtālruņiem ir vecie modeļi. Jauno ierīču tirgus daļa no visiem «Apple» viedtālruņiem mainās ik stundu, bet jau tagad secināms, ka lielajam «iPhone 6 Plus» ir grūtības ieinteresēt «Apple» cienītājus.

Jaunie modeļi patlaban aizņem ap 3% līdz 4% no visiem «Apple» viedtālruņiem. No šī skaita «Apple» lielākais izaicinājums - «iPhone 6 Plus» - ir tikai pusprocenta apmērā un aug ļoti lēni.

Jau ziņots, ka «Apple» pagājušajā otrdienā prezentēja jaunākos viedtelefonu modeļus, kas ieguvuši nosaukumus «iPhone 6» un «iPhone 6 Plus», bet to ekrānu izmēri ir attiecīgi 4,7 collas (11,9 centimetri) un 5,5 collas (14 centimetri). Vairāki tehnoloģiju apskatnieki uzsvēruši, ka viens no «iPhone» veiksmes cēloņiem varētu būt telefonu parocīgais izmērs, kas tos ļauj ērti izmantot ar vienu roku. Izskanējušas bažas, ka ar jauno produkciju «Apple» šo priekšrocību varētu pazaudēt.

Abi telefoni aprīkoti ar «Apple» izstrādātajiem procesoriem A8, kas, kā apgalvo kompānija, to veiktspējas ātrumu palielina par 25%. Tāpat jaunajiem «iPhone» modeļiem ir uzlabota izšķirtspēja.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu