Apple noliedz Beats Music straumēšanas pakalpojuma slēgšanu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

ASV informācijas tehnoloģiju gigants «Apple» pirmdien noliedza izskanējušo informāciju par uzņēmuma plāniem slēgt «Beats Music» straumēšanas pakalpojumu, ko tas šogad ieguva trīs miljardu dolāru vērtajā darījumā ar ASV austiņu ražotāju «Beats Electronics».

«Apple» interneta vietnei «Re/code» un citiem tehnoloģiju ziņu medijiem nosūtītā paziņojumā norādījis, ka runas par «Beats Music» likvidēšana ir nepatiesas.

Taču uzņēmums nepavēstīja, vai «Beats» nosaukums varētu tikt atmests, apvienojot mūzikas straumēšanas pakalpojumus zem «iTunes» vārda.

Ziņu portāls «TechCrunch» pirmdien ziņoja, ka «Apple» gatavojas pārtraukt «Beats Music» straumēšanas pakalpojumu, lai koncentrētos uz «iTunes».

«TechCrunch» kā zīmi par plānoto «Beats Music» pārtraukšanu uzskata arī faktu, ka šī aplikācija nav uzstādīta jaunākajos viedtelefonos «iPhone 6» un «iPhone 6 Plus».

Kā ziņots, Eiropas Komisija jūlija beigās apstiprināja «Apple» darījumu, kurā tas par trīs miljardiem dolāru iegādājas «Beats Electronics».

«Apple» maija beigās pavēstīja, ka iegādāsies «Beats Music» un «Beats Electronics», tam kļūstot par vienu no lielākajiem iegādes darījumiem tehnoloģiju nozarē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu