Forumā «eCom21» spriedīs par e-naudas potenciālu un nākotni (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

13. un 14. novembrī Rīgā notiks reģiona lielākā ikgadējā elektroniskajai komercijai veltītā konference «eCom21». Pateicoties šim notikumam jau trešo gadu pēc kārtas uz dažām dienām Latvijas galvaspilsēta kļūs par elektroniskās komercijas centru un šā tirgus līderu – cilvēku, kuri nosaka tā tendences un attīstību – tikšanās vietu.

Līdzīgi kā iepriekš arī šogad konferences tēma ir precīzi fokusēta. Šā gada biznesa foruma nosaukums «Money 2.0» nosaka tā saturu: ziņojumi, uzstāšanās un diskusijas tiks veltītas elektroniskajai naudai, kas pasaulē kļūst aizvien izplatītāka.

Mūsu paaudze piedzīvo tradicionālās skaidrās naudas – banknošu un monētu – transformāciju kredītkartēs un elektroniskajā naudā, un šis process ir radikāli izmainījis pasaules naudas aprites kultūru.

Šī vēsturiskā «monetārā revolūcija» jau ir skārusi arī patērētājus, uzņēmējus, finanšu institūcijas un valsti, tādējādi dienaskārtībā rodas jauni jautājumi un izaicinājumi. Tomēr par šo virzienu pagaidām plaši nestāsta biznesa augstskolās, likumdošana tam nespēj tikt līdzi, un tas, protams, rada daudzus jautājumus.

Kādas ir jaunās naudas priekšrocības? Kā biznesam jāreaģē uz iespaidīgo ārpusbanku elektronisko norēķinu industrijas attīstību – jāgaida līdz tās pilnīgai formalizācijai vai arī jau šobrīd jākļūst par aktīvu procesa dalībnieku? Kādiem jābūt šīs jaunās pasaules noteikumiem? Kā tai nodrošināt stabilus likumus un attīstības iespējas? Noskaidrot šos jautājumus un apspriest citas būtiskas «nākotnes naudas» tēmas – lūk, tāds ir «eCom21» šā gada uzdevums.

Savu dalību «eCom21» spīkeru statusā jau ir apstiprinājuši uzņēmumu «Visa» un «MasterCard», «Yandex.Money», «Money.Mail.ru», «QIWI», «Wargaming» (World of Tanks), «Payonline» pārstāvji un vairāku Eiropas valstu regulatori.

Katru gadu konference pulcē vairāk nekā 400 pārstāvju no Baltijas valstīm, Krievijas un citām NVS dalībvalstīm, ASV, Lielbritānijas, Dienvidaustrumāzijas un citiem pasaules reģioniem.

Rīgas foruma dalībnieki atzīst, ka «eCom21» tradicionāli ir ne tikai konference, bet arī ērta vieta jaunu lietišķu sakaru un kontaktu dibināšanai, tā ir elektroniskās komercijas tirgus profesionāļu iespēja tikties un diskutēt ar tiem uzņēmējiem, kuri jau strādā interneta vidē vai arī tajā saskata savu nākotni. Tādēļ arī šoreiz – tāpat kā iepriekš – forumā tiks nodrošinātas visas iespējas produktīvai domu apmaiņai.

«eCom21» tradicionāli notiek ar globālā tiešsaistes maksājumu operatora «ECommPay» un tūlītējo maksājumu tirgus līdera «QIWI» atbalstu. Konferences partneri ir arī mediju holdings RBC (РБК) un lielākā Krievijas interneta banku vietne Banki.ru.

Papildus informācija, konferences programma un reģistrācijas forma ir atrodama mājaslapā www.ecom21.com.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu