Apple izlaiž iOS 8 atjauninājuma labojumus (6)

LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

ASV informācijas tehnoloģiju kompānija «Apple Inc.» ceturtdien izplatījusi labojumus problēmām, kuras radījis iepriekšējā dienā pie patērētājiem nonākušais atjauninājums jaunākajai «iPhone» operētājsistēmai.

Uzņēmums arī pauda aizstāvību jaunajam viedtelefonu dizainam, ņemot vērā izskanējušās sūdzības, ka «iPhone 6 Plus» modeļa alumīnija korpuss padodas salocīšanai.

«Apple» interneta vietnē tikusi publiskota pamācība, kā no jauna iestatīt sākotnējo operētājsistēmu - «iOS 8». Šī iestatīšana, kuru iespējams veikt ar «iTunes» palīdzību, paredzēta, lai izlabotu problēmas, ar kurām bija saskārušies «iPhone 6» un «iPhone 6 Plus» īpašnieki.

Jau ziņots, ka «Apple» trešdien apturēja atjauninājumu jaunākajai «iPhone» operētājsistēmai, kas pie patērētājiem bija nonācis tikai pirms dažām stundām.

Bija paredzēts, ka «iOS 8.0.1» atjauninājums izlabos programmatūras problēmas, kas konstatētas pagājušajā nedēļā izlaistajā jaunajā operētājsistēmā.

Lietotāji bija sūdzējušies, ka pēc atjauninājuma lejupielādes viņi nav spējuši veikt telefona zvanus un viņiem bijušas problēmas ar pirkstu nospiedumu sensoru, kas tiek izmantots telefona atbloķēšanai.

Tāpat «Apple» ceturtdien reaģēja attiecībā uz jauno viedtelefonu salocīšanas problēmu. Uzņēmums norāda, ka tikai deviņi klienti par to sūdzējušies, un aicina patērētājus sazināties ar kompāniju, ja viņi saskaras ar šo problēmu.

Sociālajos tīklos izskanējusi informācija, ka «iPhone 6 Plus» modeli iespējams salocīt, kad tas tiek pārnēsāts bikšu kabatās. Savukārt «YouTube» lietotājs «Unbox Therapy» veicis pārbaudi, kurā tiek demonstrēta telefona salocīšana, izmantojot tikai pirkstu spēku.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu