Japānā piedāvā iPhone vāciņu vistas kājas formā (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ātrās ēdināšanas tīkls «Kentucky Fried Chicken» («KFC») Japānā sākuši akciju, kurā iespējams vinnēt «Apple iPhone» vāciņu, kas atgādina panētu visas stilbu, redzams uzņēmuma tīmekļa vietnē.

Eļļā vārītu vistu kāju cienītājiem «KFC» piedāvā spēcīgu argumentu, lai neiegādātos jauno «Apple iPhone 6» - galu galā tas nav saderīgs ar viedtālruņa vāciņu, kas izpildīts paprāva izmēra vistas stilbiņa izskatā. Tehnoloģiju aksesuāru iespējams vinnēt, iepērkoties Japānas «KFC» ēstuvēs.

Ja tomēr vistas ēdienu gardēžiem «Apple» produkcija nav sirdij tuva, tad «KFC» izlozēs arī klaviatūru, kur visi burti, izņemot «K», «F» un «C», ir aizstāti ar dažādas formas panētiem vistas gabaliem. Mazāka izmēra panēta vistas stilbiņa formā iespējams iegūt arī peli.

Arī dāmas var savā īpašumā iegūt elegantus auskarus, kas visiem nepārprotami paziņos par viņu mīļāko ēdienu. Zināms, ka Japānā par goda lietu tiek uzskatīta īsa snaušana darba vietā, jo tā liecina par cītīgu strādāšanu. Arī biroja censoņiem pieejams teju metru garš plīša vistas stilbiņš, kurā var ievilkt galvu un rokas, lai ērtāk pasnaustu.

«KFC» uzsver, ka visi plastmasas aksesuāri izgatavoti, izmantojot 3D druku.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu