«Samsung» noraida satraukumu par «Galaxy Note 4» defektu (1)

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Dienvidkorejas elektronikas uzņēmums «Samsung Electronics Co.» trešdien noraidīja apgalvojumus, ka lielizmēra viedtelefona «Galaxy Note» jaunākajam modelim ir defekts pēc tam, kad daļa patērētāju internetā bija publicējuši bildes ar spraugu starp tālruņa korpusu un displeja paneli.

Kompānija, kas jau paspējusi pasmieties par konkurentu «Apple» saistībā ar ziņām par jaunā «iPhone» modeļa lokanību, norāda, ka izskanējušās sūdzības par «Galaxy Note 4» konstatēto spraugu ir nepamatotas.

Pēc «Galaxy Note 4» nonākšanas tirdzniecībā Ķīnā un Dienvidkorejā vairāki tālruņa lietotāji Dienvidkorejā internetā publiskoja bildes, kurās redzams, kā vizītkarti iespējams ievietot starp displeja paneli un korpusu.

Daži lietotāji brīdina, ka šajā spraugā varētu uzkrāties netīrumi un pat ļaut ierīcē iekļūt šķidrumam.

Taču «Samsung» uzstāj, ka šī sprauga ir dabiska dizaina sastāvdaļa, kas neietekmē tālruņa funkcionalitāti vai kvalitāti.

Tāpat uzņēmums norāda, ka «Galaxy Note 4» izturējis stingrus pārbaudījumus attiecībā uz aizsardzību pret netīrumiem un ūdeni.

Kā ziņots, «Samsung» pagājušajā piektdienā Ķīnas un Dienvidkorejas tirgos laida «Galaxy Note 4», kas pie patērētājiem nonācis agrāk nekā paredzēts un vien nedēļu pēc ASV informācijas tehnoloģiju giganta «Apple» viedtālruņa «iPhone» nākamās paaudzes modeļu tirdzniecības sākšanas.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu