Nokia Lumia 735 pieejams Latvijā (7)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nokia

Oktobrī sākta Nokia Lumia 735 tirdzniecība Latvijā. Kā jau tika ziņots septembra sākumā, izstādē IFA 2014 Berlīnē Nokia prezentēja trīs jaunus Lumia viedtālruņus — Nokia Lumia 830, Nokia Lumia 730 Dual SIM un Nokia Lumia 735, no kuriem Nokia Lumia 830 jau ir pieejams veikalos no pagājušās nedēļas.

Nokia Lumia 735 ar 4G datu pārraides atbalstu sniegs lielisku viedtālruņa pieredzi par īpaši pieejamu cenu. Ierīce aprīkota ar Windows Phone 8.1 Lumia Denim operētājsistēmu, 1.2 GHz Snapdragon četrkodolu procesoru un 2200 mAh akumulatoru. Iebūvētās atmiņas apjoms ir 8 GB, ko ir iespējams palielināt līdz pat 128 GB, izmantojot microSD karti. Tāpat pieejami arī 15 GB OneDrive mākoņkrātuvē bez maksas.

Lumia 735 īpaši iepriecinās selfiju jeb pašbilžu cienītājus. Telefonam ir 6,7 megapikseļu aizmugurējā un FULL-HD 5 megapikseļu platleņķa priekšējā kamera, kas ļaus uzņemt augstas kvalitātes pašbildes jeb selfijus un attēlus ar vairāk kadrā esošiem cilvēkiem vai veikt Skype zvanus kopā ar visu ģimeni. Iebūvētie skaļruņi un balss apstrādes tehnoloģija nodrošinās skaidru skaņu telefonsarunu vai Skype zvanu laikā, pat atrodoties trokšņainā vidē. Turklāt pirmos trīs mēnešus Skype aplikācija būs pieejama bez papildu samaksas.

Nokia Lumia 735 ir 4,7 collu Super Sensitive Touch HD OLED displejs, kas nodrošina kvalitatīvu redzamību arī saules gaismā. Lietot ierīci būs īpaši ērti pat ziemā, pateicoties jutīgajam ekrānam, ar kuru ir iespējams strādāt, nenovelkot cimdus.

Nokia Lumia 735 Latvijā būs pieejams tumši pelēkā, baltā, zaļā un oranžā krāsā. Precīza ierīces cena būs zināma laika gaitā.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu