Šonedēļ pārdošanā nonāks Samsung Galaxy Note 4 (13)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šīs nedēļas izskaņā, 24. oktobrī, Latvijā būs pieejama jaunākā Samsung Note sērijas ierīce – Galaxy Note 4.

Šī ir jau ceturtā ierīce Samsung ieviestajā phablet kategorijā, kas apvieno labākās viedtālruņa un planšetdatora īpašības. Galaxy Note 4 izceļas ar 5,7 collu Super AMOLED ekrānu un uzlabotu S Pen irbuļa tehnoloģiju, tāpēc tā jau šobrīd tiek dēvēta par vienu no labākajām tirgū pieejamām viedierīcēm.

Ar uzlaboto S Pen irbuli ir iespējams veikt vēl sarežģītākus grafiskos uzdevumus, un ar to var viegli manevrēt starp vairākiem logiem, lai, piemēram, vienlaikus rakstītu gan e-pastu, gan pārlūkotu draugu aktivitātes sociālajos tīklos. Savukārt Snap Note funkcija ļauj uzņemt uz tāfeles veikto pierakstu attēlu, lai pēc tam to ātri un vienkārši pārvērstu S Note piezīmē. Domājot par Galaxy Note 4 lietotāju laiku, Samsung baterijas uzlādi paātrinājis par 43%, līdz niansēm izstrādātas arī rokraksta režīma izmantošanas iespējas, ļaujot, piemēram, brīvdienu galamērķi navigācijas programmā ierakstīt «ar roku».

Uzlabotā priekšējā (3,7MP) kamera ar optisko attēla stabilizatoru (tiek nodrošināts skaidrs attēls, arī kamerai atrodoties kustībā) un aizmugures (16MP) kamera kopā ar Wide Selfie funkciju kvalitatīvākās padarīs ne tikai personīgās pašbildes, bet ļaus tajās ietvert arī pēc iespējas vairāk apkārt esošo draugu. Savukārt UV starojuma sensors brīdinās par saules staru stiprumu, lai jau laicīgi varētu nodrošināties ar sauļošanās krēmu.

Samsung Galaxy Note 4 vadošo mobilo sakaru operatoru veikalos un lielākajos elektropreču tirdzniecības centros būs pieejams jau no 24. oktobra. Ierīces vidējā mazumtirdzniecības cena Latvijā ir sākot no aptuveni 700 eiro, un sākotnēji tā būs pieejama baltā un melnā krāsā, savukārt novembra pirmajā pusē arī zelta.

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu