Tirdzniecībā nonāk LG G Watch R viedpulkstenis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

LG Electronics atklājis, ka tā Android wear operētājsistēmas ierīce - viedpulkstenis LG G Watch R - Eiropā, tostarp tādās valstīs kā Francija, Itālija, Spānija un Lielbritānija, bet vēlāk arī Ziemeļamerikas, Āzijas un NVS tirgos tirdzniecībā nonāks novembra sākumā. Tuvāko nedēļu laikā atsevišķos tirgos pulkstenis būs pieejams arī interneta veikalā Google Play. Par viedpulksteņa pieejamību Baltijas valstīs tiks paziņots atsevišķi.

LG G Watch R ir pasaulē pirmā pulksteņa veida valkājamā ierīce ar pilnībā apaļu plastmasas OLED (P-OLED) ekrānu un rokas pulksteņa formu. Ierīces 1,3 collu pilnībā apaļais P-OLED ekrāns nodrošina dabisku un precīzu attēlu no jebkura skatu punkta pat spožā saules gaismā.

Foto: Publicitātes foto

LG G Watch R ir klasisks dizains, kas ietverts izturīgā nerūsējošā tērauda un alumīnija rāmī, un pulkstenis ir apgādāts ar izturīgu 410 mAh akumulatoru. Ierīces veiktspēju nodrošina jaudīgs, taču enerģiju taupošs 1.2 GHz Qualcomm Snapdragon 400 procesors. Iebūvētās atmiņas apjoms ir 4 GB, savukārt operatīvā atmiņa RAM ir 512 MB. Ar IP67 reitingu LG G Watch R ir pilnībā pasargāts no putekļiem un spēj vienu metru zem ūdens darboties līdz pat 30 minūtēm. Turklāt ierīci iespējams aprīkot ar jebkuru 22 milimetru platu siksniņu, tādējādi sniedzot iespēju lietotājam personalizēt viedpulksteni.

LG G Watch R piedāvā sešus jaunus, iepriekš lejupielādētus pulksteņu ciparnīcu veidus un uzlabotu enerģijas taupīšanu darbības režīmā. Atjauninājums Android wear operētājsistēmai nodrošinās LG G Watch R ar vēl vairāk funkcijām, tostarp mūzikas atskaņošanu bez interneta pieslēguma. Atjauninājumi tiks nodrošināti nemanāmi ar viedtālruņa palīdzību un īpašnieka atļauju.

LG G Watch R galvenās specifikācijas

  • Čipkopa: 1.2 GHz Qualcomm® Snapdragon™ 400
  • Operētājsistēma: Android wearTM
  • Displejs: 1.3 collas P-OLED Display (320 x 320)
  • Atmiņa: 4 GB eMMC/ 512 MB RAM
  • Akumulators: 410 mAh
  • Sensori: 9-Axis (Gyro / Accelerometer / Compass), Barometer, PPG
  • Krāsas: melna
  • Citas īpašības: putekļu un ūdens izturīgs
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu