Rīgā notiks videospēļu prototipēšanas sacensības Garage48 Gaming

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Novembrī Rīgas Ekonomikas augstskolā norisināsies videospēļu prototipēšanas sacensība Garage48 Gaming, kurā komandas 48 stundu laikā centīsies pārvērst savas videospēļu idejas darbojošos prototipos.

Daudziem jau labi pazīstamas Garage 48 sacensības, kurās dalībniekiem ierobežotā laikā jāizveido komandas un kopīgiem spēkiem sava ideja jāpārvērš veiksmīgā prototipā, tomēr šoreiz spēles noteikumi būs nedaudz mainīti – komandas centīsies realizēt savas videospēļu fantāzijas.

Šāda mēroga starptautisks pasākums Latvijā notiks pirmoreiz un tas vienkopus pulcēs IT speciālistus, māksliniekus, dizainerus, mārketinga un biznesa entuziastus un speciālistus. Ņemot vērā gaming popularitāti un augošo industriju Latvijā, nav pārsteigums, ka kārtējās Garage 48 sacensības atceļojušas uz Rīgu.

Garage48 hackatona formātā dalībnieki satiekas piektdienas vakarā, prezentē savas idejas un izveido komandas. Nākamo 48 stundu laikā komandas dalībnieku prasmes tiek liktas lietā, lai radītu strādājošu prototipu, ko vērtē mentoru žūrija.

Dalībniekiem izstrādes procesā ar komentāriem, ieteikumiem un veiksmes stāstiem palīdzēs arī veiksmīgākie startup dibinātāji no Baltijas reģiona. Garage 48 gaming ir lieliska iespēja videospēļu entuziastiem pierādīt savu spēju strādāt komandā un tikai pāris dienu laikā izveidot veiksmīgu startup kompāniju starptautiskās sacensībās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu