Izstādes «RIGA COMM 2014» atradumu TOP 6

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

No modernām biznesa vadības sistēmām uzņēmumam līdz interaktīvām tehnoloģijām birojam, mājoklim un pat mājdzīvniekiem jau šajā nedēļas nogalē varēs iepazīt 3. informācijas un komunikācijas tehnoloģiju izstādē un konferencē «RIGA COMM 2014», kas 14. un 15. novembrī notiks Ķīpsalā. No plašā piedāvājumu klāsta piedāvājam TOP 6, ko noteikti ir vērts apskatīt un izmēģināt!

 
Foto: Publicitātes foto

Brilles, kas piedāvā ceļot virtuālajā realitātē

Vai, uzvelkot gudrās brilles, ir iespējams virtuāli ceļot laikā un telpā? Ir, ja tās ir viedbrilles «Oculus Rift»! Latvijā tās ir sastopamas vien dažos eksemplāros un izstādē būs pielaikojamas «Startup fabrikas» jeb uzņēmuma «Arcana Digital Group» stendā. Brilles ne vien ļauj vērot 3D attēlu, ko katrai acij rāda savs ekrāns, bet arī piefiksē attēla kustības un attiecīgi maina to, lai rastos iespaids, ka pārvietošanās notiek virtuālajā telpā.

Foto: Reuters/ScanPix
 
Foto: Publicitātes foto

«RollyCat» – gudrā rotaļlieta kaķiem

Jūsu kaķim patīk spēlēties ar bumbiņām, bet viņš ir pārāk slinks, lai tās atnestu atpakaļ, savukārt jums katru reizi negribas celties no dīvāna, lai dotos bumbiņai pakaļ? Igaunijas uzņēmums «Wazombi Labs» ir atradis izcilu risinājumu – mobilo bumbiņu, kuru ērti varēsiet kontrolēt ar savu viedtālruni un kas būs jautra izklaide kā jums, tā jūsu mājdzīvniekam!

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
 
Foto: Publicitātes foto

Inovatīvs draugs riteņbraucējiem – velosargs

Pašmāju uzņēmums «GreyNut» velodraugiem prezentēs jauna tipa velosipēda signalizāciju. Tā nodrošina ne tikai līdzvērtīgu drošības līmeni tāpat kā smagās ķēdes, bet arī stilīgi izskatās uz ikviena velosipēda. Signalizācija ir ērti piestiprināma pie caurules zem sēdekļa un ir komplektā ar drošības trosi un aizmugurējo LED gaismu. Iekārta atrodas ūdensdrošā alumīnija korpusā, kas to pasargā pret nolaušanu vai iznīcināšanu.

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
 
Foto: Ekrānšāviņš

«PayTraq» – mājīgs mākonis ikvienam uzņēmumam

Ar savu izcilāko produktu – uzņēmējdarbības vadības risinājumu mākonī «PayTraq», kas apvieno vairākus rīkus uzņēmuma vadībai un kontrolei tiešsaistē, – iepazīstinās uzņēmums «PayTraq». Tikai pats nepieciešamākais vienuviet – pārdošana, iepirkumi, noliktava, grāmatvedība un atskaites. Interesenti izstādē varēs izveidot sava uzņēmuma profilu un iepazīties ar visām priekšrocībām, ko sniedz darbs mākonī.

 
Foto: Publicitātes foto

Slepenais izlūks un palīgs – bezpilota lidaparāts eBee

Pirmo reizi plašākai publikai uzņēmuma «Envirotech» stendā būs aplūkojams Šveicē ražotais bezpilota lidaparāts eBee jeb «eBitīte», kuru varēs apskatīt un aptaustīt, kā arī nofotografēties ar to. Šo lidaparātu arvien vairāk izmanto dažādām vajadzībām visā pasaulē – gan lauksaimniecībā zemes mērīšanai, gan dažādiem glābšanas darbiem civilajā jomā, gan izlūkošanas nolūkos. Iespējams, ar to var ielūkoties arī kaimiņa sētā, jo «eBitīte» ir vien divus metrus plata un ir viens no vieglākajiem šāda tipa lidaparātiem!

Foto: Publicitātes foto
 
Foto: Publicitātes foto

Mobilais fotostends, kas ļauj iejusties dažādos tēlos

Vēlaties uz mirkli kļūt par ASV prezidentu Baraku Obamu, izcilo mākslinieku Salvadoru Dalī vai popa karalieni Madonnu? Tad jums izstādē ir jāizmēģina uzņēmuma «Aspired» populārākā interaktīvā ekspozīcija jeb mobilais fotostends, kas ikvienam nofotografējoties ļauj iejusties dažādos tēlos un situācijās. Uzņemtās bildes nekavējoties var nosūtīt sev uz e-pastu, aplūkot un kopīgot sociālajos tīklos vai pārsūtīt saviem draugiem vai ģimenei. Turklāt fotostends strādā kā lielisks mārketinga materiāls – tā īpašnieks var veidot lietotāju e-pastu reģistru turpmākai saziņai un atgriezeniskās saites veidošanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu