Lenovo prezentē iPhone 6 līdzinieku

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: apple.com

Viens no jaunākajiem mobilo sakaru gadžetiem Ķīnas tehnoloģiju giganta Lenovo piedāvājumā ir viedtelefons, kas ļoti atgādina jaunākās paaudzes iPhone. Būtībā viss jauno Lenovo Android telefonu ārējais veidols ir gandrīz identisks, ja neskaita divas papildu fizikālās pogas korpusa priekšpusē.

Lai arī Lenovo jau ir veltīti pārmetumi par dizaina kopēšanu, kompānija jebkādas ļaunprātības noliedz, norādot, ka iPhone 6 un 6 Plus pirmo reizi tika parādīti tikai septembrī, turpretim jaunais Lenovo Sisley S90, ko par 1999 juaņu jeb aptuveni 330 ASV dolāriem paredzēts piedāvāt tikai vietējā tirgū, sākts izstrādāt pirms apmēram gada. Lenovo norāda, ka tieši tik daudz laika aizņem jauna viedtālruņa izstrādes plānošana un prototipēšana.

iPhone 6 un iPhone 6 Plus
iPhone 6 un iPhone 6 Plus Foto: apple.com

Lai vai kā, Sisley S90 ir augstas izšķirtspējas 5 collu Super AMOLED ekrāns, 1,2 gigahercu galvenais procesors, Adreno 306 grafiskais procesors, 16 GB iebūvētā atmiņa un 1 GB RAM.

Tāpat telefonam ir divu SIM karšu atbalsts, 13 megapikseļu galvenā kamera un 8 megapikseļu sekundārā kamera korpusa priekšpusē.

Lenovo jaunums iznācis vien dažas nedēļas pēc britu izcelsmes Apple galvenā dizainera Džonotans Aivs paustā sašutuma par dizaina kopēšanas izplatību. Aivs norāda, ka nav viegli noskatīties, kā produktu, kam esi veltījis vairākus gadus un ļoti daudz brīvā laika, kāds vienkārši ņem un nokopē. Tas attiecas arī uz Ķīnas kompāniju Xiaomi, kuras viedtelefons ļoti atgādina iPhone, savukārt programmatūra – iOS 8.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu