Izgudrots lādētājs, kas vienmēr būs līdzi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pūļa finansēšanas vietnē Kickstarter viens no jaunākajiem projektiem ir telefona lādēšanas aksesuārs, kas vienmēr būs līdzi.

Dažādu gadžetu un rezerves bateriju, ko varētu paņemt līdzi, lai lietotu gadījumos, kad viedtālruņa baterija izlietota tukša un ierīce kļuvusi par plastikāta klucīti ar skaistu, tumšu ekrānu, netrūkst. Taču bieži vien šos lādēšanas aksesuārus vai nu aizmirstas uzlādēt, vai arī tie paliek mājās. Piedevām nereti tie ir arī samērā lieli un neērti pārnēsājami.

Tādēļ ar pūļa finansēšanas projekta Kickstarter palīdzību jaunuzņēmums Flintu vēlas iegūt nepieciešamos līdzekļus, lai varētu sākt ļoti mobilas telefonu uzlādes ierīces masveida ražošanu.

Izstrādājuma aprakstā minēts, ka tā izgudrotāji ir austrālieši Evans un Lūks, kuri ceļojuma laikā Bogotā, Kolumbijā attapušies bez sakariem un ar bažām, ka neizdosies atrast rezervēto hosteli. Pēc vairāku stundu ilgiem klejojumiem pa tumšiem un šaubīgiem pilsētas nostūriem ceļotāji beidzot atraduši meklētās naktsmājas, kur nolēmuši radīt muļķu drošu lādēšanas ierīci, ko varētu lietot it visur pasaulē.

Tā apmēram

pusgada laikā tapis Plan V lādēšanas adapteris ar 9 voltu baterijas pieslēgvietu un micro USB spraudni.

Plan V izveidotāji norāda, ka baterijas var nopirkt it visur un tās ir ļoti ērts telefona uzlādes veids. Plan V adapteris sver tikai 7 gramus, izmēra ziņā nav lielāks par parastu atslēgu un ar vienu bateriju nodrošina Samsung Galaxy S5 telefonam lādiņu 4 stundas ilgām sarunām. Paredzams, ka iPhone 5s sniegums būs līdzīgs, tikai tad nepieciešams speciāla micro USB spraudņa - Lightning ligzdas pāreja.

Lai projekts sekmīgi tiktu attīstīts tālāk, tam nepieciešams finansējums 30 tūkstošu Austrālijas dolāru apmērā.

Šobrīd, kad līdz kampaņas beigām Ziemassvētkos ir atlicis nepilns mēnesis, ir iekrāti nepilni 4 tūkstoši dolāru.

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu