HTC Desire sērijā divi jauni viedtālruņi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HTC

HTC nupat laidis klajā modeļa Desire 610 pēcteci HTC Desire 620, kura viena no priekšrocībām ir galvenās kameras funkcijas.

Uzsvars uz fotografēšanu

Lai notvertu vissmalkākās nianses, grupas attēli un selfiji tiek iemūžināti neticami detalizēti. HTC Desire 620 ir 8MP galvenā kamera un 5MP priekšējā kamera ar auto fokusu un nepārtrauktas fotografēšanas funkciju. Pateicoties iespējai uzņemt 1080p video gan ar priekšējo, gan aizmugurējo kameru, šis tālrunis lieliski piemērots arī video čatiem. Šim nolūkam lieti noderēs arī 5 collu ekrāns.

Jauda, lai straumētu vai spēlētu

Lai sniegtu labāko video un spēļu pieredzi, kā arī nodrošinātu netraucētu pāreju starp ekrāniem, darbojoties daudzuzdevumu režīmā, Desire 620 aprīkots ar Snapdragon 410 Qualcom procesoru, Android 4.4 operētājsistēmu un HTC Sense 6 saskarni. Daloties vai lejupielādējot iecienītākos TV šovus vai videoklipus, pirms satura apskates nevajadzēs gaidīt pilnīgu satura ielādi, jo 4G LTE2 atbalsts nodrošina 150mbps lejupielādes ātrumu.

HTC Desire 620g

Kopā ar HTC Desire 620 izziņots arī HTC Desire 620g, kuram ir tas pats dizains, 5 collu augstas izšķirtspējas ekrāns un attēlu apstrādes iespējas, bet lielākai elastībai tas ir papildināts ar divu SIM karšu atbalstu. Lai nodrošinātu divu SIM darbību, Desire 620g aprīkots ar 1.7GHz Octa-Core procesoru, arīdzan Android 4.4 KitKat operētājsistēmu.

Pieejamība

HTC Desire 620 un Desire 620g Baltijas tirgū būs pieejami 2015.gada janvārī baltā un pelēkā krāsā. To paredzamā pārdošanas cena - ap 300 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu