Modernizēti divi bankas «Citadele» klientu apkalpošanas centri Rīgā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Turpinot filiāļu modernizāciju, durvis vēruši divi bankas «Citadele» klientu apkalpošanas centri Rīgā - «Vienības gatve» un «Domina». Gada laikā modernizēti 13 bankas «Citadele» klientu apkalpošanas centri.

No 11. decembra pēc rekonstrukcijas durvis vēris «Citadele» klientu apkalpošanas centrs tirdzniecības centrā «Domina», Rīgā, Ieriķu ielā 3. Savukārt no 15. decembra – klientu apkalpošanas centrs «Vienības gatve», Rīgā, Vienības gatvē 113.

Lai klientu atrašanās bankas apkalpošanas centrā kļūtu vēl patīkamāka un dažādu darījumu veikšana - operatīvāka, bankas «Citadele» filiāļu modernizācija uzsākta pērnā gada rudenī. Šī gada laikā banka «Citadele» modernizējusi 13 klientu apkalpošanas centrus gan Rīgā, gan reģionos.

«Jaunā koncepta apkalpošanas centrus klienti novērtē atzinīgi. Mums ir svarīgi, ka apkalpošanas centros, saņemot bankas pakalpojumus un profesionālas konsultācijas, apmeklētāji var justies patīkami,» stāsta bankas «Citadele» Privātpersonu un mazo un vidējo uzņēmumu apkalpošanas direkcijas vadītāja Dace Priede.

Rūpējoties par klientu labsajūtu un operatīvāku bankas pakalpojumu sniegšanu, «Citadeles» klientu apkalpošanas centri kopš pagājušā gada rudens iegūst jaunu un modernu iekārtojumu. Telpas veidotas gaišākās un košākās krāsās, telpu interjerā plašāk izmantojot Citadeles zīmolam atbilstošo sarkano toni. Tā kā banka «Citadele» ir vienīgais «American Express» kredītkaršu izplatītājs Latvijā, arī «Citadeles» filiāļu jaunais interjers ir papildināts ar elementiem «American Express» zīmolam raksturīgajā zilajā tonī.

KAC «Domina» darba laiks:

  • darba dienās: 10:00 — 20:00;
  • sestdienās: 10:00 — 19:00;
  • svētdienās: Slēgts.

KAC «Vienības gatve» darba laiks:

  • darba dienās: 09:00 — 20:00;
  • sestdienās: 10:00 — 16:00;
  • svētdienās: Slēgts.

Bankai «Citadele» šobrīd ir 36 filiāles visā Latvijā.

*Šis ir apmaksāts reklāmas raksts!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu