Taxify piesaista 1,4 miljonus eiro, lai iekarotu Latviju un citus tirgus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no Google Play

Latvijas un Baltijas valstu vadošā taksometru izsaukšanas aplikācija Taxify piesaistīja papildus finansējumu 1.4 miljonu eiro apmērā no vairākiem starptautiskiem investoriem - latviešu investīciju fonda Rubylight (Odnoklassniki un Ask.fm investori), Adcash (viens no pasaules lielākajiem reklāmas tīkliem), un Londonas investīciju fonda TMT Investments. Šīs ir lielākās investīcijas taksometru aplikāciju tirgū Baltijas valstīs.

Taxify Latvijas reģionālais vadītājs Juris Krūmiņš skaidro: «Taxify atšķiras no globāliem konkurentiem, jo mēs sadarbojamies ar vietējiem taksometru uzņēmumiem. Pašreiz mēs nodrošinām 500 lincencētus taksometrus Rīgā, kas ir vairāk nekā jebkura taksometru kompānija tirgū».

«Vispirms mēs vēlamies veiksmīgi ienākt Latvijas tirgū, jo interese no vietējo taksometru uzņēmumiem ir milzīga. Sasniedzot strauju izaugsmes stadiju, mēs pievērsīsim pastiprinātu uzmanību augstas kvalitātes taksometru pakalpojumiem, lai taksometru vadītāji un klienti būtu apmierināti», piebilda Markus Villig.

Taxify ir sasniedzis būtisku izaugsmi pēdējā gada laikā. No 2014. gada janvāra taksometru pasūtījumu apjoms ir pieaudzis vairāk kā 20 reizes, un Taxify lietotāju skaits ir sasniedzis simtiem tūkstošus.

Austrumeiropas taksometru uzņēmumi cīnās, lai konkurētu ar mobilajām transporta aplikācijām, kā, piemēram, Uber un Hailo. Taxify nodrošina taksometru uzņēmumiem mobilo tehnoloģiju platformu un mārketinga stratēģiju, lai izlīdzinātu konkurenci, izvairoties no protestiem un normatīvajiem strīdiem. Taxify piedāvā taksometru uzņēmumiem un individuāliem licencētiem taksometru vadītājiem iespēju iegūt papildus pasūtījumus no viedtālruņu lietotājiem.

Taxify mobilo aplikāciju var lejupielādēt bez maksas viedtālruņu lietotāji. Taxify darbojas uz Android un iOS ierīcēm, arī no mobilā interneta pārlūkprogrammas. Lietotāji var izvēlēties taksometru, pamatojoties uz distanci, cenu, auto modeli un lietotāju reitingiem. Pēc pasūtījuma apstiprināšanas, lietotājs var redzēt, kā taksometrs ierodas kartē, reālajā laikā.

Taxify tika dibināts 2013. gadā un pašlaik darbojas Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un Somijā, un plāno uzsākt darbību četrās jaunās valstīs tuvākajos mēnešos. Taxify, Igaunijas tehnoloģiju uzņēmums, veido mobilo aplikāciju, kas savieno braucējus ar ērtu un licencētu taksometru. Latvijā ir spēcīga komanda, kura ir gatava ieviest pārmaiņas. Kopā uzņēmumā strādā 30 cilvēki 8 valstīs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu