AS «Capital» prezentē planšetdatoru Capital T8WG ar Windows 8.1 operētājsistēmu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: .

Latvijas informācijas komunikācijas tehnoloģiju uzņēmums AS «Capital» prezentē jaunākās paaudzes Capital «T» sērijas planšetdatoru Capital T8WG ar Microsoft Windows operētājsistēmu un 3G atbalstu.

Foto: Publicitātes foto

Capital T8WG aprīkots ar spilgtu 8 IPS 1280 x 800 pikseļu izšķirtspējas displeju un jaudīgu četru kodolu Intel® Atom™ Z3735F 1.83GHz procesoru kā arī 1GB operatīvo atmiņu. Jaunākais un vienlaicīgi arī kompaktākais Capital «T» sērijas planšetdators izmanto Microsoft Windows 8.1 operētājsistēmu un tā komplektācijā iekļauts arī 1 gada Office 365 Personal abonements ar 1TB ietilpīgu OneDrive mākoņglabātuvi. Capital T8WG aprīkots ar 32GB iebūvēto atmiņu, ko iespējams papildināt līdz pat 64GB ar papildus 32GB ietilpīgu microSD atmiņas karti. Planšetdatora komplektācijā ietilpst mazizmēra Bluetooth klaviatūra, kas vienlaicīgi pilda arī planšetdatora statīva un ekrāna aizsargvāka funkciju, padarot to īpaši ērtu lietošanai ceļojumos vai atrodoties ārpus biroja. Capital T8WG aprīkots ar iebūvētu 3G modemu, kas nodrošina iespēju pastāvīgi piekļūt tīmeklim visā Latvijas teritorijā un ārpus tās.

Foto: Publicitātes foto

Sadarbībā ar mobilo sakaru operatoru «Bite Latvija», ikvienam Capital T8WG sērijas planšetdatora pircējam tiek nodrošināta iespēja 6 mēnešus bez maksas izmantot interneta pakalpojumus ar tarifu plānu STANDARD, kas sevī iekļauj 15GB/mēnesī mobilo datu savienojumu Bite Latvija tīklā.

Capital T8WG cena ir 189 EUR un to jau šodien iespējams iegadāties Capital veikalos T/P «Alfa», T/C «Rīga Plaza», Capital Salonveikalā Brīvības bulvārī 19 un tiešsaistē – capital.lv >

Foto: Publicitātes foto

Capital T8WG tehniskā specifikācija

Procesors

Četru kodolu Intel® Atom™ Processor Z3735F 1.83GHz

Operatīvās atmiņas apjoms

1 GB

Iebūvētās atmiņas apjoms

32 GB NAND Flash

Papildus atmiņa

Izmantojot microSD līdz 32GB

Operētājsistēma

Windows 8.1

Ekrāns

8 IPS, 1280 x 800

Wi-Fi

801.11b/g/n (TD, WCDMA, EVDO)

Bluetooth

V4.0

3G atbalsts

+

Akumulators

Li-Polymer 4800mAh

Izmērs

213 x 122 x 9 mm

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu