LG G Watch R viedpulkstenis februārī būs pieejams Latvijā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

LG Electronics (LG) jaunākā Android wear operētājsistēmas ierīce – LG G Watch R viedpulkstenis – no februāra sākuma nonāks tirdzniecībā Latvijā.

LG G Watch R ir pasaulē pirmā pulksteņa veida nēsājama ierīce ar pilnībā apaļu 1,3 collu plastmasas OLED (P-OLED) ekrānu, kas atgādina tradicionālu rokas pulksteni. P-OLED ekrāns nodrošina dabisku un precīzu attēlu no jebkura skatu punkta, pat spožā saulesgaismā.

Pateicoties Android Wear operētājsistēmai, LG G Watch R nodrošina svarīgu un atbilstošu informāciju tieši nepieciešamajā brīdī un vietā, izmantojot balss atpazīšanas paziņojumus. Ar vairākām LG veselības un fitnesa aplikācijām lietotāji var arī uzraudzīt savu sirdsdarbību, izmantojot iebūvētu fotopletismogrāfijas sensoru. Turklāt viedie paziņojumi lietotājiem nodrošina svarīgus atgādinājumus par neatbildētiem zvaniem un īsziņām, gaidāmajām sanāksmēm, pasākumiem un laika prognozēm.

LG G Watch R ir klasisks dizains, kas ietverts izturīgā nerūsējošā tērauda un alumīnija rāmī, un tas aprīkots ar 410mAh akumulatoru. Ierīces veiktspēju nodrošina jaudīgs, taču tai pašā laikā taupīgs 1.2GHz Qualcomm Snapdragon 400 procesors, 4GB atmiņas kapacitāte un 512MB operatīvā atmiņa. Ar IP67 reitingu LG G Watch R ir pilnībā pasargāts no putekļiem un spēj vienu metru zem ūdens darboties līdz pat 30 minūtēm. Turklāt ierīci iespējams aprīkot ar jebkuru 22 milimetru platu siksniņu, tādējādi sniedzot iespēju lietotājam personalizēt viedpulksteni.

LG G Watch R piedāvā sešus jaunus pulksteņu ciparnīcu veidus un uzlabotu enerģijas taupīšanu darbības režīmā. Atjauninājums Android wear operētājsistēmai nodrošinās LG G Watch R ar vēl vairāk funkcijām, tostarp mūzikas atskaņošanu bez interneta pieslēguma. Atjauninājumi tiks nodrošināti nemanāmi ar viedtālruņa palīdzību un īpašnieka atļauju.

LG G Watch R galvenās specifikācijas:

Čipkopa: 1.2 GHz Qualcomm® Snapdragon™ 400

Operētājsistēma: Android wearTM

Displejs: 1.3 collas P-OLED (320 x 320)

Atmiņa: 4GB eMMC/ 512MB RAM

Akumulators: 410mAh

Sensori: 9 asu (žiroskops, akselerometrs, kompass), barometrs, PPG (sirds ritma sensors)

Krāsas: melna

Svars: 92 g

Izmērs: 46.4 x 53.6 x 9.7 mm

Citas īpašības: putekļu un ūdens izturīgs

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu