Microsoft prezentē divus jaunus Lumia viedtālruņus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien Barselonā notiekošajā World Mobile Congress 2015 kompānija Microsoft prezentēja divus jaunus Lumia viedtālruņus: Microsoft Lumia 640 un Microsoft Lumia 640 XL ar 4G atbalstu, kas sniegs jaunas iespējas savas klases tālruņu lietotājiem.

Jaunais Microsoft Lumia 640 aprīkota ar Windows Phone 8.1 operētājsistēmu ar Lumia Denim atjauninājumu, ko vēlāk būs iespējams atjaunināt ar Microsoft 10 operētājsistēmu. Ierīcei ir 1.2GHz Snapdragon četrkodolu procesors, kas nodrošinās ātru un stabilu viedtālruņa darbību, gan lietojot aplikācijas, gan sērfojot internetā. Microsoft Lumia 640 ir 8 Gb iebūvētā atmiņa, bet, ievietojot microSD atmiņas karti, to var palielināt līdz 128 Gb. Papildus ir nodrošināti arī bezmaksas 30 Gb datu uzglabāšanai OneDrive mākoņkrātuvē.

b]

Viedtālrunis ir aprīkots ar 8 megapikseļu kameru ar LED zibspuldzi, kā arī platleņķa priekšējo kameru, ar kuras palīdzību būs iespējams veikt īpaši kvalitatīvus augstas izšķirtspējas Skype zvanus. Tāpat tālrunī ir pieejamas tādas jaunākās fotogrāfiju apstrādes programmas kā Lumia Camera, Lumia Refocus, Lumia Selfie, Lumia Moments un Picasa.

Tālrunis ir aprīkots ar iespaidīgu 2500 mAh akumulatoru, kas ļauj sērfot internetā vairāk nekā 10 stundas, bet mūzikas atskaņošana iespējama līdz pat 86 stundām bez apstājas.

Microsoft Lumia 640 ir 5 collu ClearBlack ekrāns, kas nodrošina kvalitatīvu tā satura nolasīšanu arī saules gaismā, bet no nejaušiem skrāpējumiem pasargās Corning Gorilla Glass 3 ekrāna stikliņš.

Līdzīgi kā Microsoft Lumia 640, arī Microsoft Lumia 640 XL aprīkota ar Windows Phone 8.1 Lumia Denim operētājsistēmu, ko būs iespējams atjaunināt ar Microsoft 10. Tālrunim ir 1.2GHz Snapdragon četrkodolu procesors, 8 Gb iebūvētā atmiņa, ko ir iespējams palielināt vēl ar 128 Gb, izmantojot microSD karti. Tāpat pieejami arī 30 Gb OneDrive mākoņkrātuvē bez maksas.

Microsoft Lumia 640 XL aprīkota ar 13 megapikseļu kameru ar ZEISS optiku un Full HD 5 megapikseļu platleņķa priekšējo kameru, kas ļaus uzņemt kvalitatīvas pašbildes un video vai veikt Skype zvanus kopā ar visu ģimeni. Ikdienas Skype zvanus, uzņemto video aplūkošanu un plašo lietotņu klāsta izmantošanu īpaši patīkamu padarīs tālruņa 5,7 collu lielais, saules gaismā viegli lasāmais ekrāns, ko no skrāpējumiem pasargā Corning Gorilla Glass 3 aizsargstikliņš.

Microsoft Lumia 640 XL aprīkots ar 3000 mAh akumulatoru, kas nodrošinās ilglaicīgu tālruņa funkciju veikšanu, tostarp sērfošanu internetā vairāk nekā 14 stundu garumā un video atskaņošanu līdz gandrīz 11 stundām.

Pēc patlaban pieejamās informācijas, Microsoft Lumia 640 un Microsoft Lumia 640 XL būs pieejami melnā, baltā, zilā un oranžā krāsā. Microsoft Lumia 640 Latvijā būs pieejams aprīlī, un tā aptuvenā mazumtirdzniecības cena Latvijā būs 200 eiro. Microsoft Lumia 640 XL Latvijā būs pieejams 2. ceturksnī, un tā aptuvenā mazumtirdzniecības cena būs 260 EUR. Abas ierīces būs nopērkamas mobilo tālruņu tirdzniecības vietās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu