Valkājamās viedierīces kļūst par nozares izteiktāko tendenci

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Īstenojot vīziju par viedo pilsētu, auto savstarpēju savienojamību un lietu internetu, Ķīnas uzņēmums «Huawei mobilo» tehnoloģiju izstādē «Mobile World Congress 2015» (MWC 2015) Barselonā prezentējis vairākas iekārtas, kas tehnoloģiju lietojumu paceļ jaunā pakāpē, piemēram, jaunākās paaudzes valkājamās viedierīces, informēja uzņēmumā.

Barselonā prezentēta automašīnā lietojama bezvadu interneta iekārta «Huawei CarFi», lielekrāna viedtālrunis jeb «fabletu Huawei MediaPad X2» un valkājamās viedierīces «TalkBand N1» un «TalkBand B2».

«Huawei Consumer BG» izpilddirektors Ričards Ju skaidro, ka, attīstoties lielo datu un mākoņtehnoloģijām, kad lielam informācijas apjomam var piekļūt no jebkuras vietas pasaulē, par neizbēgamu ikdienu kļūstot valkājamās viedierīces. «Esam radījuši tehnoloģijas, kas sinhronizējamas un savienojamas ar citām viedierīcēm, lai sniegtu visaptverošus risinājumus un pieredzi, pielāgojoties lietotāja individuālajām vajadzībām. Valkājamās ierīces kļūst par nozares izteiktāko tendenci, un, veiksmīgi savienojot «Huawei» tehnoloģijas un inovācijas, esam apņēmušies kļūt par šīs nozares līderi,» uzsver Ju.

«Huawei TalkBand B2» sevī apvieno «bluetooth» austiņas un sporta aproci, kas piemērota cilvēkiem kustībā. «TalkBand» otrās paaudzes produkti esot ar uzlabotu sinhronizāciju ar lietotāja viedtālruni. Aprīkots ar mūsdienīgu sešu asu sensoru, «TalkBand B2» viedais uztvērējs, automātiski identificējot un saglabājot lietotāja kustības, atšķir dziļā un vieglā miega fāzes, sniedz konsultācijas un padomus veselīga miega uzlabošanai. Aproce teicami savietojama ar mobilajām iekārtām, aprīkota ar duālo mikrofonu, trokšņa samazināšanas tehnoloģiju un augstas kvalitātes «bluetooth» uztvērēju. «TalkBand B2» akumulators darbojoties līdz pat piecām dienām, tam pietiek enerģijas sešām stundām aktīvā zvanu režīmā un līdz 12 dienām gaidstāves režīmā. Aproce savietojama ar «Android 4.0» operētājsistēmu un «iOS 7.0» vai jaunāku.

«Huawei» produkti un pakalpojumi pieejami vairāk nekā 170 pasaules valstīs, aptverot aptuveni trešdaļu pasaules iedzīvotāju. 2014.gadā «Huawei» ieņēma trešo vietu viedtālruņu piegāžu apjoma ziņā pasaulē. Uzņēmumam ir vairāk nekā 16 izpētes un attīstības centri ASV, Vācijā, Zviedrijā, Krievijā, Indijā un Ķīnā.

Kā ziņots, Ķīnas informācijas un komunikāciju tehnoloģiju kompānijas «Huawei» ieņēmumi pērn pieauguši par 30% salīdzinājumā ar 2013.gadu, sasniedzot 12,2 miljardus ASV dolāru (10,8 miljardi eiro), aģentūru LETA informē uzņēmumā.

Kopumā pērn kompānija piegādājusi 138 miljonus ierīču, kas ir par 7,8% vairāk nekā gadu iepriekš. Viedtālruņu piegādes šajā portfelī aizņem 75 miljonus, kas ir par 45% vairāk.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu