Amerikāņi AirDog investējuši 2 miljonus dolāru

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Par Latvijas uzņēmuma SIA «Helico Aerospace Industries», kas izstrādājis bezpilota lidaparātu «AirDog», jauno 100% īpašnieku kļuvis ASV reģistrēts uzņēmums «Airdog, Inc. Delaware Corporation», liecina «Firmas.lv» informācija.

Līdz ar īpašnieka maiņu ir palielināts arī «Helico Aerospace Industries» pamatkapitāls - no 2844 eiro uz 752 844 eiro.

«JIC biznesa inkubatora» uzņēmums SIA «Helico Aerospace Industries», kas nodarbojas ar bezpilota lidaparātu tehnoloģiju attīstīšanu, dibināts 2012.gada jūnija beigās, un līdz 2015.gada 10.martam uzņēmuma īpašnieks bija SIA «Innovatio Capital».

SIA «Innovatio Capital» īpašnieki ir SIA «Rosenthal Investments» (36,56%), SIA «JS Investments» (23,72%), Lielbritānijas uzņēmums «Audrey Consulting LP» (23,72%), SIA «AK Capital» (15%) un SIA «Inspire» (1%). Saskaņā ar «Firmas.lv» datubāzi «Rosenthal Investments» īpašnieks ir Edgars Rozentāls, «JS Investments» īpašnieks ir Jānis Spoģis, «AK Capital» īpašnieks ir Agris Ķipurs, «Inspire» īpašnieks ir Iļja Nevdahs.

Jau ziņots, ka «Helico Aerospace Industries» piesaistījis divu miljonu ASV dolāru (1,88 miljonu eiro) lielas papildu investīcijas. Investīcijas paredzētas produkta mārketingam un virzīšanai tirgū, lai tas kļūtu par populārāko un veiksmīgāko aktīvo sporta veidu filmētājlidaparātu.

Kopumā «AirDog» ir saņēmis investīcijas jau 3,3 miljonu ASV dolāru (3,09 miljonu eiro) apmērā no veiksmīgās «KickStarter» kampaņas un tagad investīciju piesaistes kampaņā, ko vadīja «Seraph Group», arī no tādiem uzņēmumiem kā «IT-Farm Corporation», «Base Ventures», «FlyCap», «Imprimatur Capital», kā arī no vairākām privātpersonām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu