Drīzumā arī Latvijā sāks piedāvāt Meizu M1 Note

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ķīnas ražotājs Meizu turpina izvērst darbību Latvijā, piedāvājot jaudīgus mobilos tālruņus ar plašām iespējām, bet par salīdzinoši zemu cenu. Piemēram, šonedēļ uzņēmums sāks Meizu M1 Note pārdošanu par aptuveni 220 eiro.

Šim tālrunim ir uz Android bāzēta Flyme 4.0 operētājsistēma, 5,5 collu Full HD Sharp ekrāns, iespēja izmantot divas SIM kartes, 4G LTE tīkla atbalsts un izturīgs polikarbonāta korpuss ar ultravioleto staru izturīgu pārklājumu, kas atgrūž šķidrumus. M1 Note būs nopērkams baltā krāsā ar 16 GB iekšējo tālruņa atmiņu par cenu, kas ražotāja skatījumā ir ļoti konkurētspējīga, ņemot vērā viedtālruņa tehniskos parametrus.

Ar augstākās klases tehnoloģijām aprīkots viedtālrunis

Meizu uzskata, ka labākais viedtālrunis var tikt izgatavots tikai no labākajām komponentēm. Tāpēc Meizu M1 Note ir 5,5 collu Sharp ekrāns ar Full HD (1920 x 1080) izšķirtspēju un modernu Panel Self Refresh tehnoloģiju. Tā nodrošina ievērojami zemāku enerģijas patēriņu. Izmantota arī GFF tehnoloģija, lai laminētu ekrāna ārējo apvalku, kas samazina ekrāna atspīdumu par 75 procentiem!

Foto: Publicitātes foto

Viedtālruņa veiktspējas centrā ir 8 kodolu MediaTek MT6752 64-bitu procesors. Meizu M1 Note ir aprīkots ar 13 megapikseļu Samsung kameras sensoru. Papildu apgaismojumu fotografējot nodrošina divu toņu LED apgaismojums. Fotografēšanai ar priekšējo kameru vai video zvaniem var izmantot tālruņa kameru, kurai ir 5 megapikseļu sensors un f / 2.0 objektīvs, kā arī Pure Cell tehnoloģija, kas mazina attēla trokšņus slikta apgaismojuma apstākļos.

Dizains jaunajai paaudzei

Meizu M1 Note viedtālrunis ir veidots galvenokārt jauniešiem. Nemanāmi biezs (8,9 mm), tas sver 145 gramus un ir izgatavots no vienlaidus iepriekš krāsota polikarbonāta, kas neizbalēs pat pēc gadiem ilgas lietošanas. Iekšējo komponentu izkārtojums ir stingri nostiprināts magnija sakausējuma šasijā. Meizu M1 Note ir iespēja lietot 2 SIM kartes.

Viedtālruņa nepārtrauktu darbību nodrošina tā 3140 mAh akumulators.

Flyme 4.0 operētājsistēma

Flyme 4.0 lietotāja saskarne ir veidota, iedvesmojoties no labākajām mobilajām operētājsistēmām. Lietotājs lieto viedtālruni, izmantojot vienu pogu un virkni žestu, lai ātri ieslēgtu vai izslēgtu ekrānu, vai palaistu lietotnes, vienkārši velkot pirkstu pa ekrānu. Flyme 4.0 raksturo minimālisms un rotaļīgi krāsains dizains, kas nodrošina skaidru un atsaucīgu saskarni.

Augtas izšķirtspējas MEIZU M1 Note fotogrāfijas pieejamas šeit.

Foto: Publicitātes foto

Meizu M1 Note tehniskie parametri:

Ekrāns: 5,5 collu Sharp/AUO, 1920 x 1080 px, Gorilla Glass 3

Datu pārraide: FDD-LTE / WCDMA / GSM

Atmiņa: 16 GB ROM, 2 GB RAM

Procesors: 8 kodolu 1,7 GHz MediaTek MT6752

Operētājsistēma: Flyme 4.0 uz Android 4.4 (Kit Kat) bāzes

Savienojumi: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS, microUSB

Kamera: 13 Mpx Samsung, Gorilla Glass 3, diafragma f/2.2

Priekšējā kamera: 5 Mpx, diafragma f/2.0, 69° objektīva leņķis

Akumulators: 3140 mAh.

Lielums: 150.7 x 75.2 x 8.9 mm

Svars: 145 g

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu