Šodien Latvijā sāk piedāvāt Samsung Galaxy S6 un S6 edge

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Samsung

No 17. aprīļa Latvijā pieejami jaunie Samsung flagmaņi – Galaxy S6 un Galaxy S6 edge, ko GSMA (Starptautiskā mobilo operatoru asociācija) Barselonā atzinusi par labāko jauno mobilo ierīci 2015. gadā. Abi telefoni izceļas ar pārliecinošu veiktspēju un elegantu no metāla un stikla veidotu dizainu, turklāt Galaxy S6 edge ir pasaulē pirmais tālrunis ar izliektu ekrānu abos tā sānos.

Galaxy S6 un Galaxy S6 edge viedtālruņos mājo patlaban modernākās Samsung tehnoloģijas, un to plānais un vieglais korpuss ir veidots no izturīgākā Corning Gorilla Glass 4 stikla. Tālruņiem ir arī uzlabota priekšējā un aizmugurējā kamera.

Tie ir ērtāki un intuitīvāki lietošanā, turklāt atbalsta bezvadu uzlādi. Tālruņu klasiskā uzlāde ir pat pusotru reizi ātrāka nekā Galaxy S5 viedtālrunim – ar 10 minūšu uzlādi ierīci iespējams lietot 4 stundas. Abos modeļos iekļauti arī uzlaboti drošības risinājumi.

Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy S6 Foto: Samsung

Mobilo sakaru operatora Tele2 komercdirektors Jānis Spoģis uzskata, ka «jaunie Samsung Galaxy S6 un Galaxy S6 edge, iespējams, ir šobrīd iekārojamākie augstas klases viedtālruņi», savukārt BITE komunikācijas menedžere Anete Jansone par to ir pilnīgi pārliecināta. «Samsung Galaxy S6 un S6 edge viennozīmīgi ir vieni no gaidītākajiem flagmaņiem šajā gadā,» pauž Jansone.

Paralēli tehniskajiem uzlabojumiem Galaxy S6 sērija var lepoties ar plašām satura iespējām – lietotāji kopā ar ierīci saņem dāvanu komplektu, kurā iekļautas vairāk nekā 33 mobilās aplikācijas un spēles bez maksas. Populārākās no tām ir Endomondo, Deezer, Evernote, laikrakstu The Economist un NewYorker Times elektroniskās versijas, Kindle for Samsung, Airbnb, Shazam Encore, VSCO cam un citas.

Samsung Galaxy S6 mazumtirdzniecības cena ir no 699 eiro (Galaxy S6 ar 32 GB atmiņu). Iegādājoties ierīci, lietotājam būs iespēja bez maksas aktivizēt īpašo ekrāna apdrošināšanas pakalpojumu «Screen Care».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu