Īpaši augstas izšķirtspējas Samsung SUHD televizori jau Latvijā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Samsung

Samsung Electronics, kas jau astoto gadu pēc kārtas ieņem līderpozīcijas mājas izklaides ierīču tirgū Baltijas valstīs, aprīlī laidis klajā plašu SUHD televizoru klāstu. Šie televizori jau šobrīd nosaka jaunu standartu TV skatīšanās jomā – tie nodrošina īpaši augstu attēla kvalitāti, ieliektā forma ļauj vēl labāk baudīt saturu, savukārt Smart TV funkcijas tagad strādā ar Tizen operētājsistēmu, kas sniedz vieglāku piekļuvi iecienītajam saturam un pakalpojumiem.

Nepārspējama attēla kvalitāte

SUHD televizoros izmantotie nanokristālu pusvadītāji atkarībā no izmēra pārvada dažādu krāsu gaismu, tādējādi nodrošinot šobrīd precīzāko un plašāko krāsu attēlojumu, kā arī efektīvāko attēla apgaismojumu. Šī tehnoloģija sniedz 64 reizes plašāku krāsu paleti nekā klasiskie televizori. SUHD attēla apstrādes dzinējs automātiski analizē attēla spilgtumu, lai samazinātu enerģijas patēriņu un vienlaikus nodrošinātu augstāku kontrastu – ar ievērojami tumšāku melno krāsu un 2,5 reizes lielāku spilgtumu, nekā to spēj klasiskie televizori.

Pilnveidots ieliektās formas dizains

Samsung jau 2013. gadā ieviesa pirmos ieliektās formas ekrānus, un tas jūtami pilnveidoja TV skatīšanās baudījumu. Iedvesmojoties no mūsdienu mākslas un arhitektūras, jaunie SUHD televizori ir papildināti ar vairākām modernām dizaina niansēm. Piemēram, SUHD JS9002 televizoram ir viļņainas tekstūras korpusa aizmugure, ļaujot tam izskatīties eleganti no jebkura apskates leņķa.

Foto: Samsung

Jaunas Smart TV iespējas

2015. gadā visi Samsung Smart televizori, tai skaitā arī jaunie SUHD televizori, būs apgādāti ar Tizen – tā ir atvērtā koda operētājsistēmas platforma, kas atbalsta dažādus tīmekļa standartus TV aplikāciju izstrādei. Līdz ar Tizen platformu Samsung jaunie Smart televizori iegūst gan jaunu funkciju un satura klāstu, gan intuitīvāku lietojamību un integrētākas izklaides iespējas.

Latvijā jaunie Samsung SUHD televizori ir pieejami dažādos izmēros, no 48 līdz 88 collām, ļaujot izvēlēties to modeli, kas vislabāk atbilst katra klienta vajadzībām. SUHD televizoru cena Latvijā ir sākot no 2299 eiro, un tos var iegādāties lielākajos elektronikas veikalos.

Samsung ir laidis klajā arī ieliektas skaņas joslas, kas pilnībā piemērotas jaunajiem televizoriem. To klāsts kopš 2014. gada vidus tiek pakāpeniski papildināts, un šobrīd piedāvājumā ir trīs modeļi, kas ir atbilstoši un saderīgi ar dažādu izmēru Samsung ieliektās formas televizoriem – no 48 līdz 65 collām. Skaņas joslu aptuvenā cena Baltijas valstīs ir no 449 eiro, un tās būs pieejamas maijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu