Latvijā kļūst pieejams jaunākais «HTC One M9» viedtālrunis

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No šodienas Latvijā pieejams «HTC One M9» viedtālrunis, informēja uzņēmuma pārstāvji.

Kā stāsta «HTC» produktu vadītājs Centrālajā Eiropā un Austrumeiropā Aleksandrs Stankevičs, «HTC One M9» aprīkots ar ātru astoņu kodolu procesoru, uz priekšu vērstiem skaļruņiem, kas nodrošina telpiska skanējuma efektu, kā arī izteiksmīgu dizainu. «Turklāt «One M9» ir pašlaik jaudīgākā priekšējā kamera, kas nodrošinās lielisku «selfiju» pieredzi,» piebilst Stankevičs.

Paralēli tehniskajiem uzlabojumiem «HTC One M9» piedāvā vairākas noderīgas lietotnes, piemēram, uz ekrāna redzamo aplikāciju mainību atkarībā no tā, vai lietotājs atrodas mājās, darbā vai citur.

«Pagājušā gada izskaņā «HTC» Baltijas valstīs piedzīvoja reģionālas pārmaiņas, kas sarāva izplatīšanas ķēdi un ietekmēja «HTC» tirgus daļu, pērn decembrī tai nokrītoties līdz 1% atzīmei,» stāsta «HTC» reģionālais vadītājs Baltijā Vladislavs Berčenko. «Ar jauno produktu ceram atgūt zaudēto un šī gada decembrī pietuvoties 4% atzīmei.»

«HTC One M9» mazumtirdzniecības cena sākas ar 750 eiro atkarībā no izvēlēta modeļa un atmiņas lieluma, un to var iegādāties «Bite» un «Elkor» veikalos.

«HTC» ir Taivānas viedtelefonu ražotājs, kas šā gada pirmajā ceturksnī strādājis ar 360 miljonu Taivānas dolāru (10,7 miljonu eiro) tīro peļņu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu