Atvērs pirmo «Samsung» telekomunikāciju veikalu Latvijā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Tirdzniecības centrā «Spice» šonedēļ atvērs pirmo «Samsung» mobilo ierīču veikalu Latvijā, informēja uzņēmuma pārstāvji.

Kā stāsta uzņēmuma pārstāvji, «Samsung» veikalā būs pieejams uzņēmuma plašākais un inovatīvākais mobilo ierīču klāsts - viedtālruņi un planšetdatori, kā arī valkājamās ierīces un aksesuāri, piemēram, viedpulksteņi, bezvadu lādētāji, austiņas, dažādu stilu un zīmolu telefonu vāciņi.

Veikalā strādās tieši par «Samsung» ierīcēm īpaši apmācīti konsultanti, kas palīdzēs gan inovāciju entuziastiem, gan tiem, kas tikai sāk iepazīties ar viedajām tehnoloģijām.

Veikala atklāšana notiks 30.aprīlī plkst.15 tirdzniecības centra «Spice» pirmajā stāvā pie D ieejas.

Šis būs otrais «Samsung» mobilo ierīču koncepta veikals Baltijā - Lietuvas galvaspilsētā Viļņā «Samsung» veikals veiksmīgi tika atvērts aprīļa vidū, pulcējot lielu interesentu loku.

«Samsung» ir Dienvidkorejas elektronikas kompānija, kuras tīrā peļņa pērn veidoja 23,4 triljonus vonu (19,7 miljardus eiro), kas ir par 23,2% mazāk nekā 2013.gadā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu