Apple Watch pakļauts «sāpīgiem» pārbaudījumiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Jau esam vairākkārt rakstījuši par dažādu viedierīču fiziskās izturības pārbaudēm, kurās tiek lietotas netradicionālas un visai apšaubāmas metodes. Tai skaitā tādas, kas imitē ikdienā ļoti, ļoti reti sastopamas situācijas.

Viena no svaigākajām vai vismaz potenciāli interesantākajām un plašu interesi raisošajām ierīcēm ir Apple viedpulkstenis. Tā izturību Jūtas štatā, ASV bāzētā kompānija Blendtec, turpinot iesākto YouTube video sēriju «Will it blend?» (Vai to iespējams sablendēt?), tagad pārbaudījusi jaudīgā pārtikas produktu smalcinātājā. Un arīdzan radusi atbildi, kas, iespējams, kādam potenciālajam Apple Watch pircējam ir kaut reizi iešāvusies prātā, - vai šo pulksteni ir iespējams samalt pulverī.

Pirms šausminošā eksperimenta nelietīgais testētājs Toms Dikinsons vēl inscenētā dialogā aprunājas ar virtuālo privāto asistenti Siri, taču tās aicinājums pulksteni likt uz plaukstas locītavas netiek ņemts vērā, un jau drīz vien viedierīce ir kļuvusi par melnu putekļu un lausku kaudzīti.

Par to, cik vērtīgas atziņas sniedz šis video, lai katrs spriež pats, taču viens ir skaidrs, Toms Dikinsons mierā neliksies, turklāt līdz viņa ausīm nonākusi informācija, ka Apple gatavo automašīnu. Acīmredzot arī to viņam ir padomā samalt.

Nobeigumā var pieminēt kādu citu Apple Watch Sport testu. Tajā kāds YouTube lietotājs ar pseidonīmu TechRax imitē viedpulksteņa kritienu uz asfalta no apmēram 1,2 metru augstuma. Ja pulkstenis vienkārši noveļas no plaukstas locītavas, kamēr tā valkātājs cenšas savilkt siksniņu, ierīcei nekas nenotiek. Taču, tiklīdz pulkstenis no tāda paša augstuma pret asfaltu brīvā kritienā tiek palaists ar superizturīgo stikliņu uz leju, plaisu nebūs mazāk kā pēc sitiena ar āmuru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu