Mobilo tālruņu tirgotājs «Evelatus» laidis tirgū pašu izstrādātu viedtālruni

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mobilo tālruņu, planšetdatoru un tālruņu aksesuāru tirgotājs «Evelatus» laidis tirgū pirmo pēc pašu projekta izstrādāto viedtālruni «Evelatus Classic».

Tālrunis ir aprīkots ar vienu no jaunākajiem astoņkodolu nano procesoriem, aģentūru LETA informēja uzņēmuma mārketinga projektu vadītāja Ketija Kočkina.

Tālrunis aprīkots ar «Android 4.4.2» operētājsistēmu un ar gudro žestu tehnoloģiju. Tam ir piecu collu ekrāns, bet akumulators dinamiskā režīmā darbojas diennakti. Tālruņa metāla apmale izstrādāta no izturīga aviācijas alumīnija ar nano pārklājumu, kas to aizsargās no bojājumiem arī gadījumos, ja tālrunis kritīs no neliela augstuma.

Uzņēmums «Evelatus» laidis tirgū viedtālruni «Evelatus Classic», svinot savu desmito jubileju.

«Firmas.lv» dati rāda, ka SIA «Evelatus» dibināta 2005.gadā, tās vienīgais īpašnieks ir Valters Ģērmanis. Pagājušajā gadā «Evelatus» apgrozīja 1,108 miljonus eiro un strādāja ar 85 068 eiro peļņu.

«Evelatus» informē, ka tas desmit gados izaudzis no maza mobilo tālruņu un aksesuāru veikala tirdzniecības centrā «Nelda». Tagad «Evelatus» desmit veikali atrodas lielākajos tirdzniecības centros Rīgā, savukārt 2012.gadā tika atvērta jauna niša - mobilo tālruņu vairumtirdzniecība, ko īsteno uzņēmums SIA «Evelatus plus». Arī šī uzņēmuma vienīgais īpašnieks saskaņā ar «Firmas.lv» datiem ir Valters Ģērmanis. «Evelatus plus» apgrozījums 2014.gadā bija 2,066 miljoni eiro, bet peļņa - 47 910 eiro.

Patlaban «Evelatus» sadarbojas ar oficiāliem pasaules mēroga mobilo tālruņu ražotāju pārstāvjiem, ir mobilo tālruņu, planšetdatoru un citas tehnikas izplatītājs Latvijā gan vairumtirdzniecībā, gan mazumtirdzniecībā. Uzņēmums sācis arī jaunu darbības virzienu - pašu radīto preču tirdzniecību. Šo preču vidū ir tālruņu aksesuāri un tagad arī viedtālrunis «Evelatus Classic EC01».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu