Piecas IBM tehnoloģiju prognozes, kas tuvākajā piecgadē mainīs tavu dzīvi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Tehnoloģiju kompānijas IBM pētnieki šogad ir pievērsušies idejai, ka nākotnē visas ierīces kļūs izzinošas un to veicinās jauna kognitīvo sistēmu ēra, kurā mehānismi mācīsies, domās un sadarbosies ar mums dabiskākā un personalizētākā veidā.

 
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

1. Skolas telpas iepazīs tevi

Nākotnes mācību klases telpa iepazīs ikvienu skolēnu viņa mācību gaitu laikā, palīdzot viņam apgūt prasmes, kas ir vitāli nozīmīgas izvirzīto mērķu sasniegšanā.

Gudrā klase

 
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

2. Fiziskais veikals pārspēs tirdzniecību internetā

Apķērīgi mazumtirgotāji lietos kognitīvās tehnoloģijas un izmantos fiziskā veikala spēju pārdot nekavējoties, lai sniegtu pircējiem priekšrocības, kādas nav iespējamas, piedāvājot preces un produktus tikai interneta veikalos.

Fiziskie veikali kļūs populārāki

 
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

3. Ārsti regulāri izmantos tavu DNS veselības saglabāšanas nolūkā

Datori palīdzēs ārstiem izprast, kā specifiskas mutācijas pacienta DNS ir izraisījušas, piemēram, audzēja attīstību. Katram konkrētam pacientam tiks piemeklēts medicīnisku pasākumu kopums, kas vislabāk spēs apkarot šo audzēju.

DNS izmantos cilvēku ārstēšanā

 
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

4. Pilsēta palīdzēs tev tajā dzīvot

Kognitīvās sistēmas iemācīsies saprast, kas cilvēkiem ir nepieciešams, kas viņiem patīk, kāda ir viņu nodarbošanās un kā viņi pārvietojas no vienas vietas uz citu - tādējādi pilsētas plānotāji varēs labāk reaģēt uz iedzīvotāju vajadzībām.

Gudrā pilsēta palīdzēs tajā dzīvot

 
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

5. Digitālais sargs internetā

Drošības sistēmas iegūs 360 grādu skatījumu uz katra indivīda datiem, iekārtām un lietotnēm. Tās nekavējoties pamanīs pazīmes, kas varētu liecināt par kiberuzbrukumu vai identitātes zādzību.

Ar prognožu kopumu «IBM’s 5 in 5» kompānija IBM nāk klajā regulāri, ņemot vērā jaunākās tehnoloģiju tendences un inovācijas pasaulē.

Digitālais sargs

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu