Samsung noliedz ziņas par Galaxy S7 priekšlaicīgu debiju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Samsung

Pagājušajā nedēļā Dienvidkorejas mediji vēstīja, ka elektronikas un rūpniecības gigants Samsung plāno paātrināt sava nākamā viedtālruņu flagmaņa izstrādi. Proti, lai uzlabotu savas pozīcijas konkurences cīņā ar Apple, Galaxu S7 izlaist jau šā gada laikā.

Tomēr pēc jaunākās informācijas šīs ir tikai runas, kas tikai daļēji atbilst patiesībai. Kā raksta izdevums Business Korea, oficiāli Samsung pārstāvji esot nolieguši ziņas par Galaxy S7 priekšlaicīgu izlaišanu. Kompānijas pārstāvis esot sacījis, ka atbilstoši plānam jaunākais Galaxy (S7) tiks prezentēts 2016.gada pirmajā pusē, vēsta Newsru.com.

Tai pašā laikā viņš piebildis, ka Samsung nesēdēs rokas klēpī salikuši, kamēr Apple gatavo uzlabotās iPhone 6 un 6 plus versijas. Ar to jāsaprot, ka Samsung tikmēr varētu izlaist savu pašreizējo flagmaņu Galaxy S6 Plus un Galaxy S6 Plus edge versijas.

Pēc Business Korea informācijas S6 varētu saņemt centrālo procesoru Qualcomm Snapdragon 808, 32 GB iebūvēto atmiņu, 16 megapikseļu kameru telefona korpusa aizmugurē un 5 megapikseļu analogu priekšā. Ekrāna diagonāle tikmēr varētu palielināties no pašreizējās 5,1 collas līdz 5,5 collām. Tiek pieļauta iespēja, ka modernizētā ierīce ļaus fotografēt arī RAW formātā.

Tai pašā laikā jāpiezīmē, ka raksturlielumu apraksts lielā mērā atbilst iepriekš baumu pasaulē aprunātajam Samsung Galaxy S6 Plus Edge, tiesa, tas provizoriski varētu iegūt 5,7 collu ekrānu ar abos sānos noliektām malām. Piedevām šī ierīce neatkarīgi no Galaxy S6 varētu iznākt šā gada trešajā ceturksnī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu