Apple viedtālrunis ar izliektu ekrānu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pēdējā laikā pasaules medijos parādās dažādas ziņas saistībā ar gaidāmajiem iPhone modeļiem.

Tā, piemēram, aktuālas ir ziņas, ka Apple izstrādā jauna tipa skāriensensoru ekrānu (Touch and Display Driver Integration (TDDI)), kas ļautu atteikties no šā zīmola viedtālruņiem raksturīgās Home pogas, kas pēdējo paaudžu ierīcēs pilda arī pirkstu nospiedumu skenera funkciju. Vēl pirms kāda laika Apple patentēja arī jaunu kompozītmateriālu, kurš nerada traucējumus bezvadu tīklos.

Tikmēr Business Korea atsaucas uz informācijas avotiem tehnoloģiju nozarē, ka Apple savus nākamos viedtelefonus varētu apgādāt ar izliektiem OLED ekrāniem.

Šobrīd kompānija jau izlaiž ierīces, kas apgādātas ar OLED tehnoloģijas ekrānu, un tie ir Apple Watch viedpulksteņi. Šos ekrānus amerikāņu kompānijai piegādā konkurenti no Dienvidkorejas - Samsung Display un LG Display.

«Izskatās, ka iPhone ar izliektu ekrānu varētu debitēt 2018.gadā,» sacījis Business Korea informācijas avots. Viņš arī atzīmējis, ka Apple sadarbības partneri un piegādātāji jau ir sākuši šāda tipa ekrānu izstrādi.

Kā zināms, atjaunoto iPhone 6 un 6 plus prezentācija gaidāma septembrī. Šos telefonus Apple provizoriski nodēvēs par iPhone 6S un iPhone 6S Plus. Pastāv iespēja, ka iPhone klāstā parādīsies arī jauns bāzes modelis ar 4 collu ekrānu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu