TOP10 lietotnes Dziesmu un deju svētku dalībniekiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Shutterstock

Jauniešu medija Pieci.lv sociālo tīklu redaktors Krišs Kupruks piedāvā mobilo lietotņu TOP10, kas noderēs Latvijas skolu jaunatnes Dziesmu un deju svētku dalībniekiem.

 
Foto: play.google.com

1.Trafi

Lai neapmaldītos pilsētas džungļos, lieti noderēs TRAFI. Aplikācijā atradīsi Rīgas (arī Jelgavas un Liepājas) sabiedriskā transporta sarakstus un karti. Lietotne tavā vietā izplānos, kā nokļūt no punkta A uz punktu B, piemēram - no Pļavniekiem uz Mežaparka estrādi.

 
Foto: Publicitātes foto

2. VSCO Cam

Nav noslēpums, ka svētki tiks iemūžināti teju katra svinētāja mobilajā ierīcē. Lai bildēm piešķirtu gaumīgi, skaistu un profesionālu skatu, talkā nāks VSCO cam - lietotne, kas sevī ietver pamata foto rediģēšanas rīkus - kontrasts, gaišums, temperatūra, utt. - un arī dažādus filtrus.

 
Foto: Publicitātes foto

3. TWITTER (un visi citi sociālie tīkli)

Ar emocijām un smukajām bildēm noteikti ir jādalās, tāpēc telefonā nedrīkst aizmirst Twitter un citu sociālo tīklu lietotnes, lai ērti dalītos ar saviem draugiem un sekotājiem. Twitter lietotnē būs īpaši viegli sekot līdzi, ja lasīsi tvītus zem tēmturiem #LMTreportieris un #DzSv

 
Foto: Publicitātes foto

4. LAYOUT

Lai daudzas bildes apvienotu vienā, skaistā kolāžā, noderēs Instagram autoru jaunākā lietotne LAYOUT. Layout palīdzēs izvēlēties piemērotāku kolāžas izkārtojumu atbilstoši bilžu skaitam. Layout ietverta arī tādas bilžu rediģēšanas iespējas, kā apgriezt bildi spoguļrakstā, lai radītu interesantu efektu.

 
Foto: Publicitātes foto

5. LASTRONAUT

Spēle atpūtai un laika kavēšanai. LASTRONAUT ir atkarību izraisoša spēle ar fantastikas elementiem. Laikā, kad pasauli ir pārņēmuši roboti, pēdējie izdzīvojušie ar tiem cīnās. Spēles pamatā ir tikai divas funkcijas - palēkties un šaut, bet ar to ir pietiekami, lai pabrauktu garām vajadzīgajai pieturai.

 
Foto: Publicitātes foto

6. SMASH HIT

Vēl viena spēle atpūtai un laika kavēšanai. Nebūt ne jauna, bet, tomēr, lielisks laika kavēklis. Spēles princips ir vienkāršs - ar ierobežotu bumbu skaitu jāpārsit šķēršļi, lai virzītos tālāk pa «koridoru» un nokļūtu tālākos līmeņos. Vienkārši, bet aizraujoši!

 
Foto: Publicitātes foto

7. YR.NO

Bez laika ziņām nekur! Liela daļa svētku pasākumu tomēr notiek zem klajas debess, tāpēc ir svarīgi izvēlēties atbilstošu apģērbu.YR.NOizmanto norvēģu meteorologu datus. Lai gan pasaule ir pilna ar laika ziņu lietotnē, šī, tomēr, šķiet visprecīzākā.

 
Foto: Publicitātes foto

8. PEDOMETER ++

Nav šaubu, ka svētku laikā sanāks arī daudz staigāt, tāpēc noteikti noderēs Pedometer++ - vienkārša soļu skaitīšanas aplikācija, kas saskaitīs, cik katru dienu esi sapēdojis. Staigāt ir veselīgi, un katram cilvēkam ir ieteicams dienā nostaigāt aptuveni 10 000 soļu. Lietotne ar attiecīgiem krāsu marķējumiem Tev palīdzēs sasparoties un, iespējams, pāris tramvaja pieturas iemainīt pret veselīgu pastaigu.

 
Foto: Publicitātes foto

9. LMT STRAUME

LMT STRAUME lietotnē varēsi skatīties visu, kas saistīts ar jauniešu Dziesmu un deju svētkiem – koncertu tiešraides, aizkulišu norises un mēģinājumus. Galveno varoņu gaitas tiks atspoguļotas speciālās reportāžās. STRAUME šajos svētkos piedāvās unikālus materiālus, kurus neredzēsi nekur citur.

 
Foto: Publicitātes foto

10. PIECI.LV

Arī Latvijas Radio jauniešu radio «Pieci.lv» lietotnē daudz dzirdēsi par jauniešu Dziesmu un deju svētkiem. Tas papildus jau esošajiem vairākiem mūzikas žanru kanāliem, kas ļaus paplašināt savu muzikālo ēdienkarti, piemēram, latviešu mūzikas kanāls, jaunās mūzikas kanāls, koncertu kanāls un vēl. Starp citu, lietotnē atradīsi arī modinātājā funkciju, kas neļaus aizgulēties pirms svarīga mēģinājuma.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu