Jaunas ziņas par iPhone 6s

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Rudenī Apple prezentēs viedtālruni iPhone 6s, kurš atbilstoši jaunākajām ziņām pilnībā saglabās pašreizējo modeļu 6 un 6 Plus dizainu, taču tiks pilnveidots citās jomās. Par to, atsaucoties uz 9to5mac.com, vēsta Newsru.com.

Tīmeklī noplūdinātie iPhone 6s fotoattēli un informācija liecina, ka nākamais Apple viedtālrunis iegūs jaunu ekrānu ar jau iepriekš minēto Force Touch tehnoloģijas atbalstu. Tas nozīmē, ka lietojamās funkcijas būs atkarīgas no pieskāriena spēka, savukārt iekšējās komponentes tiks izkārtotas kompaktāk, kā dēļ viedierīces biezums nemainīsies.

Platums, biezums kā arī pogu un portu izvietojums paliks līdzšinējais. Tikmēr detaļu stiprinājumi, kas atrodas telefona korpusā, būs izkārtoti citādāk.

Informētie avoti arīdzan zina stāstīt, ka iPhone 6s nebūs gaidītās divu lēcu kameras. Tā vietā kamera tiks iegremdēta korpusā un būs vienā līmenī ar korpusa aizmuguri un izšķirtspēja palielināsies līdz 12 megapikseļiem.

Jaunais modelis varētu iegūt arī jaunu, energoefektīvāku procesoru Apple A9. Apvienojumā ar jaunu enerģijas taupīšanas režīmu operētājsistēmā iOS 9 atstās pozitīvu iespaidu uz baterijas darbības laiku. Gaidāms, ka šīs tehnoloģijas tiks izmantotas arī nākamās paaudzes iPad.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu