iPhone izdzīvo pēc kritiena no 3 km augstuma

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Teksasas uzņēmējam Benam Vilsonam esot izdevies atrast telefonu, ko viņš bija nejauši izmetis no nelielas privātās lidmašīnas, atrodoties vairāk nekā 2800 metru augstumā.

Vilsons aizvadītajā pirmdienā ar lidmašīnu Beechcraft Bonanza mērojis ceļu no Hjūstonas uz Kikapu lidostu. Kādā brīdī nedaudz pavērušās lidmašīnas durvis, lidaparāts sašūpojies un iPhone kopā ar avīzi izslīdējis pa spraugu. To, ka telefona nav, Vilsons sapratis tikai pēc piezemēšanās, atsaucoties uz The Wichita Falls Times Record News, ziņo Newsru.com.

Gāzes biznesā nodarbinātais kungs pēc nolaišanās tomēr nav apjucis un izmēģinājis lietotni Find My iPhone, uz ko pazudušais telefons atsaucies ar dzīvības pazīmju izrādīšanu. Balstoties uz pazudušā telefona aptuvenās atrašanās vietas satelītu attēliem, ko piedāvā aplikācija, uzņēmējam pēcāk izdevies telefonu atrast.

Nākamajā rītā, bruņojies ar karti, Vilsons devās meklējumos. Cik ilgs bija process, nav zināms, taču tas bija sekmīgs - nedaudz apskrambātais, taču strādājošais telefons tika atrasts pļavā zem koka.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu