Makšķernieka palīgs - kamera uz āķa

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pūļa finansēšanas kampaņu vietnē Kickstarter makšķerēšanas entuziasti nupat sākuši vākt līdzekļus zemūdens kameras GoFish kameras izstrādei. Tas ir ūdensnecaurlaidīgs attēlveidošanas rīks, ko izstrādātāji paredzējuši stiprināt uz pavadiņas netālu no āķa, lai makšķerniekam būtu iespēja visu copes procesu vērot ar īstāko klātbūtnes efektu.

Kameras ūdensnecaurlaidīgais korpuss spējot izturēt iegremdēšanu pat 150 metru dziļumā. Kameras platleņķa objektīvs filmē 1080p izšķirtspējas video 170 grādos, un ar vienu baterijas uzlādes reizi varot šādā manierē makšķerēt četras stundas.

Kas interesanti, GoFish, pateicoties infrasarkano staru tehnoloģijai, spēj filmēt arī naktī. Jebkurš iemūžinātais materiāls vispirms tiek saglabāts SD atmiņas kartē, bet tad caur WiFi nonāk lietotāja viedtālrunī, kur to ērti var aplūkot.

GoFish

Tāpat izstrādātāji apgalvo, ka nav pamata bažām par kameras pazaudēšanu gadījumā, ja makšķeraukla pārtrūkst, - agri vai vēlu ierīce uzpeldēšot.

Projekta virzībai GoFish izstrādātājiem nepieciešami 55 tūkstoši dolāru. Šobrīd 40 000 jau ir savākti. Ja ražošanu izdosies sākt, kameru piegādes plānots sākt 2016.gada pirmajā pusē. Vienas ierīces cena būs 170 ASV dolāru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu