LG prezentē jaunu atveramo viedtālruni

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

LG Electronics (LG) iepazīstina ar jaunāko hibrīda viedtālruni, kas izstrādāts īpaši tai lietotāju paaudzei, kura ir vairāk pieradusi pie atveramo tālruņu korpusa dizaina. Jaunais LG Wine Smart debiju atsevišķās valstīs piedzīvos jau šomēnes, tostarp Francijā, Itālijā, Polijā, Spānijā, Kazahstānā, Japānā un Lielbritānijā.

LG Wine Smart apvieno atveramā telefona dizaina familiaritāti ar viegli lietojamu skārienjutīgu ekrānu, viedtālruņa savienojamību un jaudu. LG optimizējis šo ierīci ar modernām multimediju funkcijām, lai padarītu pāreju no mobilā tālruņa uz viedtālruni pēc iespējas nemanāmāku.

Foto: Publicitātes foto

LG Wine Smart aprīkots ar operētājsistēmu Android Lollipop 5.1.1 un spēj bez problēmām darbināt jaunākās aplikācijas. Ierīce piedāvā lielu fizisku 3x4 ciparu tastatūru ātrai un precīzai rakstīšanai, kā arī ātros taustiņus, kas nodrošina tūlītēju piekļuvi tādām bieži lietotām funkcijām kā tālruņu numura sastādītājam, kontaktu sarakstam, īsziņām vai kamerai. Lielās ikonas palīdz pilnībā izmantot 3x3 sākuma ekrāna izvietojumu izteiksmīgajā 3.2 collu HVGA ekrānā. Wine Smart piedāvā arī LG Safety Care funkciju, kuru iespējams uzstādīt, lai automātiski pārraidītu trauksmes signālus un reāllaika atrašanās vietu iepriekš noteiktiem kontaktiem, kad lietotājam nepieciešama tūlītēja palīdzība.

«Ar Wine Smart mūsu mērķis bija radīt viedtālruni atveramo telefonu cienītājiem,» norāda LG Electronics Mobile Communications Co. prezidents un vadītājs Džuno Čo. «Lietotājiem nevajadzētu laist garām viedtelefonu revolūciju tikai tāpēc, ka viņi priekšroku dod konkrētam telefona dizainam. Pateicoties LG Wine Smart, tas vairs nebūs jādara.»

Jāpiezīmē, ka identisku telefonu pirms neilga laika LG laida tirgū arī pašu mājās. Tikai tur tas nodēvēts par LG Gentle.

Cena un pieejamība Baltijas tirgū tiks paziņota atsevišķi.

LG G Wine Smart galvenās specifikācijas:

Čipkopa: 1.1 GHz četru kodolu

Operētājsistēma: Android 5.1.1 Lollipop

Displejs: 3.2 collas HVGA (480 x 320)

Kamera: aizmugurējā – 3MP, priekšējā – VGA

Izmērs: 117.7 x 58.7 x 16.6mm

Atmiņa: 4GB ROM / 1GB RAM / MicroSD

Akumulators: 1700 mAh (izņemams)

Tīkls: 4G LTE / HSPA+ 42Mbps (3G)

Krāsas: Burgundijas sarkana un zila

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu