Coolpad Latvijā ienāk ar diviem viedtālruņu modeļiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pasaulē ir aptuveni tūkstotis viedtālruņu zīmolu. Coolpad līdz šim bija vienīgais no pasaules TOP 10 viedtālruņu ražotājiem, kura ražotās ierīces nebija pieejamas Eiropā. Tagad kompānija ir sākusi virzību Vecās pasaules virzienā un tirgū sāk piedāvāt divus pirmos telefonus.

Pirmais viedtelefons ir Coolpad Porto. Tam ir 4,7 collu ekrāns un 7,9 mm biezs korpuss. Aizmugurējā daļa ir nedaudz izliekta, un tas izgatavots no ļoti viegla materiāla. Porto sver tikai 119 gramus. Coolpad Porto baby skin korpusa pārklājumā ir ekoloģisks materiāls no Indijas riekstiem. Pēc ražotāja teiktā, tas palīdzot izvairīties no redzamiem pirkstu nospiedumiem. Porto korpusam iespējama balta un melna krāsa.

Telefonam ir 5 megapikseļu priekšējā un 8 megapikseļu galvenā kamera ar LED zibspuldzi. Tai ir f/ 2.2 atvērums, BSI matrica un 28 mm platleņķa objektīvs. Porto atbalsta 4G datu pārraidi, taču akumulatora ietilpība ir tikai 1800 mAh.

Otra Coolpad telefona nosaukums ir Modena. Tam ir 5,5 collu ekrāns, Qualcomm Snapdragon 410 64 bitu 4 kodolu centrālais procesors, 8 megapikseļu galvenā kamera, 2 SIM karšu un 4G datu pārraides atbalsts. Modena korpusa biezums ir 8,6 mm korpusu un arī šīs ierīces aizmugure ir nedaudz izliekta. Šis telefons ir apgādāts ar 2500 mAh akumulatoru.

Modena būs pieejams baltā, melnā un zelta krāsā.

Telefonu izplatītājs sola, ka Coolpad ierīces nemaksās vairāk par 200 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu