Bite Latvijā sāk piedāvāt jauno Motorola Moto G

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No šā gada augusta mobilo sakaru operators Bite piedāvā iegādāties vienu no jaunākajiem Motorola tālruņiem – Motorola Moto G.

Bite ir pirmais no mobilo sakaru operatoriem Latvijā, kam ir sniegta iespēja atsākt piedāvāt klientiem Motorola ierīces. Telefons ir veidots atbilstoši prasībām, kas mūsdienu straujajā dzīves ritmā tiek izvirzītas mobilajai ierīcei, – tas darbojas ar Android operētājsistēmu, kas nodrošina miljoniem dažādu aplikāciju un servisu visām gaumēm. Tāpat arī Motorola Moto G ir ūdensdrošs, aprīkots ar spēcīgu akumulatoru un iegādājams par nedaudz vairāk kā 200 eiro. Bite apgalvo, ka nomaksā viedierīces iegāde būšot vēl izdevīgāka.

Foto: Publicitātes foto

Motorola ir uzņēmums ar vairāk nekā 80 gadu pieredzi mobilajās tehnoloģijās - viņi bija pirmie, kas sāka komerciālu pārnēsājamu mobilo ierīču ražošanu.

Uzņēmuma galvenais fokuss ir viedtālruņu ražošana, kuri būtu pēc iespējas atbilstošāki lietotāja vajadzībām. Arī jaunais Motorola Moto G nav izņēmums – tam ir gan kvalitatīvs korpuss, gan arī tehniskie parametri. Telefons darbojas ar jaunāko publiski pieejamo Android OS versiju un atbalsta 4G datu pārraidi, kas nozīmē, ka tas būs piemērots visiem, kas savu ikdienu papildina ar mobilā interneta sniegtajām priekšrocībām.

Tāpat arī telefonā iestrādāta 13Mpix aizmugurējā un 5Mpix priekšējā kamera, kas ļaus uzņemt kvalitatīvus fotoattēlus. Kameru iespējams atvērt ar žesta palīdzību, kā arī ar šā paša žesta palīdzību iespējams pārslēgties no priekšējās uz aizmugurējo kameru (un otrādi).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu