LMT: Latvijā klientu migrācija starp operatoriem ir zemāka nekā citur Eiropā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Shutterstock

Latvijā klientu migrācija starp mobilo sakaru operatoriem ir ievērojami zemāka nekā citviet Eiropā, norādīja mobilo sakaru operatora «Latvijas Mobilais telefons» (LMT) prezidents Juris Binde.

«Latvijā ir ļoti laba mobilo sakaru cenas un kvalitātes attiecība, tāpēc kopumā klientiem ir augsta piesaiste konkrētiem operatoriem un migrācija starp tiem ir ievērojami zemāka nekā citviet Eiropā,» teica Binde.

Viņš atzina, ka kopumā klienti ir ļoti lojāli un izvēlas ienākumiem un vajadzībām atbilstošus operatoru pakalpojumus.

Vienlaikus viņš pauda, ka, pateicoties konkurencei, Latvija ir viena no labākajām vietām pasaulē, kur būt par telekomunikāciju klientu gan privātpersonu, gan korporatīvajā segmentā. «Latvija ir viena no attīstītākajām valstīm telekomunikāciju jomā – mums ir septītais ātrākais internets pasaulē, mums ir neierobežotas sarunas un mobilais internets par īpaši zemu maksu. Tieši pateicoties konkurencei, kas nodrošinājusi strauju nozares attīstību, Latvijas ir viena no labākajām vietām pasaulē, kur būt par telekomunikāciju klientu gan privātpersonu, gan korporatīvajā segmentā,» sacīja Binde.

LMT ir vecākais Latvijā strādājošais mobilo sakaru operators. Pašlaik operatora īpašnieki ir «Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs» (23%), Latvijas elektronisko sakaru sniedzējs «Lattelecom» (23%), Latvijas valsts Satiksmes ministrijas personā (5%), kā arī skandināvu «TeliaSonera» (49%).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu