Huawei laiž klajā Mate S – viedtālruni ar revolucionāru skārientehnoloģiju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Huawei Consumer Business Group (BG) Berlīnes IFA 2015 izstādes priekšvakarā prezentējusi Huawei Mate S viedtālruni, Mate mobilo ierīču sērijas jauno flagmani. Tā ergonomiskais, luksusa dizains un inovatīvās tehnoloģijas sagādā lielisku Android lietotāja pieredzi, kas jau atkal pārspēj jebkuras lietotāja gaidas.

«Izstrādājot Huawei Mate S dizainu, mūsu mērķis bija izveidot viedtālruni, kas piedāvā personificētu nevis plaša patēriņa lietotāja pieredzi,» norādīja Ričards Ju (Richard Yu), Huawei Consumer BG vadītājs. «Huawei Mate S izstrāde tika balstīta uz atziņām, ko mēs apkopojām par cilvēka mijiedarbību ar apkārtējo vidi, jo īpaši to, ka pieskāriens ir dabiska darbība, ko mēs veicam, lai izprastu pasauli. Huawei Mate S mainīja tās skārienjutīgās tehnoloģijas, kuras mēs iekļaujam viedtālruņos, pārtraucot tradicionālo skārienekrāna ražošanas procesu un veidojot jaunu cilvēka – ierīces mijiedarbību.»

Jauna ēra pieskāriena tehnoloģijā, kas maina lietotāja pieredzi

Ar Huawei Mate S kompānija ir mainījusi priekšstatu par to, kā notiek cilvēka mijiedarbība ar tālruni, ieviešot inovatīvo pieskāriena funkciju, kas palielina lietojamības vienkāršību, funkcionalitāti un kreativitāti.

Fingerprint Sense 2.0 programma ir progresīva čipu līmeņa drošības sistēma. Pirmoreiz tā izmantota Huawei Mate 7. Fingerprint 2.0 par 100% uzlabots nospieduma atpazīšanas ātrums. Ar Mate S pirkstu nospieduma tehnoloģiju iespējams izdarīt daudz vairāk, kā tikai atbloķēt telefonu vai droši izmantot maksājumu aplikācijas. Lietotāji ar to var kontrolēt paziņojumu plūsmu, caurskatīt fotogrāfijas, uzņemt pašportretus, atbildēt uz telefona zvaniem un pat izslēgt modinātājpulksteni ātrāk, vienkārši izmantojot pirkstu nospieduma sensoru. Savukārt Knuckle Control 2.0 – pirmo reizi izmantots Huawei P8 – vienkāršo lietotāja pārslēgšanos starp lietotnēm, vienkārši izmantojot iepriekš ieprogrammētas komandas, kas ievadītas izmantojot pirkstu kauliņus, piemēram, uzvelkot burtu «c», atvērsies kamera.

Inovatīvs dizains visos līmeņos

Huawei Mate S ekrāna kontroles tehnoloģija piedāvā netradicionālu dizainu, kas sabalansē telefona iespējas ar vizuālo izskatu.

Huawei Mate S tālrunis ir metāla korpuss, 5.5 collu AMOLED FHD ekrāns, 2.5D Gorilla Glass un telefona sānu malas ir tika 2.65 milimetrus biezas. Izliektā telefona aizmugure perfekti ieguļ plaukstā un tā virsma ļauj labāk balansēt svaru un spiedienu, samazinot iespēju, ka telefons izkritīs no rokas.

Kamera piemērota iesācējiem un profesionāļiem

Huawei Mate S ir aprīkots ar kameru, kuras uzstādījumos iekļauta kontrasta, tekstūras un atšķirīgu toņu izšķirtspēja. 13 megapikseļu aizmugurējā kamera ar RGBW sensoru un optisko fotogrāfijas stabilizatoru, divas krāsu temperatūras LED zibspuldzes, kā arī neatkarīgas fotogrāfijas signāla apstrādes kameras vienības, kuras tiek kombinētas, lai uzņemtu augstākas kvalitātes attēlus ātrāk. Huawei Mate S ar priekšējās kameras aprīkojumu iet soli tālāk, piedāvājot 8 megapikseļu kameru ar maigu priekšējo apgaismojumu labākai pašportretu uzņemšanai.

Savukārt profesionālās kameras funkcija ļauj manuāli pielāgot ISO, ekspozīcijas kompensāciju, ekspozīcijas laiku, baltā balansu un fokusu, piemēram, režģi vai fokusu ar zibspuldzes palīdzību. Reāllaika melnā un baltā filtrs piedāvā vairākus līmeņus, lai pielāgotu blīvumu un fotogrāfijas intensitāti.

Tehnoloģija, kas pielāgojas videi

Huawei jaunajā tālrunī arī iekļauj jaunu iespēju klāstu steidzīgiem tālruņa lietotājiem.

Ierīce ir pacēlusi ierakstīšanas funkciju nākamajā līmenī, kas izmanto tiešo pieņemšanas metodi. Jaunajā tehnoloģijā ir iebūvēti trīs mikrofoni ar gudro skaņas virziena noteikšanas algoritmu, lai nodrošinātu tīru ieraksta skaņu, minimizējot fona trokšņus. Mikrofoni nodrošina plašāku aparatūras atbalstu tiešajai skaņas uztveršanai, ieskaitot intervijas režīmu (180° ieraksts), tikšanās režīmu (visu pušu ieraksts) un regulāro režīmu.

Huawei Mate S arī atbalsta bezvadu printēšanas tehnoloģiju, izmantojot Mopria protokolu. Tas sevī ietver vairāk nekā 800 printeru veidus no 16 vadošajiem ražotājiem, ļaujot drukāt dokumentus no jebkuras vietas.

Uzlabots arī baterijas uzlādes laiks. Izmantojot 5V un 2A lādēšanas rīku, tikai pēc desmit minūšu uzlādes tiek iegūts laiks sarunām divu stundu garumā.

Pieejamība

Standarta versija būs pieejama ar 32GB iekšējo atmiņu, titāna pelēkā vai šampanieša krāsā. Ierīces ražotāja ieteiktā cena ir 649 eiro.

Premium versijā ietilpst 64GB iekšējā atmiņa un tālruņa krāsas būs zelta vai koraļļu rozā. Ieteicamā cena - 699 eiro.

Latvijā Huawei Mate S būs oficiāli pieejams aptuveni oktobra beigās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu