Pārdošanā nonācis lielais Samsung Galaxy S6 edge+

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Samsung

Latvijā no šodienas pieejams Samsung Galaxy S6 edge+ viedtālrunis ar abos sānos izliektu 5,7 collu ekrānu.

Samsung Galaxy S6 edge+ ir metāla un stikla dizains, 5,7 collu Quad HD Super AMOLED ekrāns (1440 x 2560 pix (~518 ppi)), uzlabota kamera, ātrākās vada un bezvadu uzlādes iespējas, kā arī jaudīgs procesors, kurš pārī ar papildināto 4 GB operatīvo atmiņu

nodrošina šobrīd augstāko jaudu un veiktspēju, ļaujot lietotājiem viegli darboties vairākuzdevumu režīmā.

Telefonam ir 16 megapikseļu galvenā kamera, ar kuru uzņemt 2988 x 5312 pikseļu izšķirtspējas attēlus. Tāpat kamera dod iespēju filmēt 4K jeb 2160p izšķirtspējā ar 30 kadriem sekundē. Pārējie video ieraksta režīmi ir Full HD (1080p) ar 60 kadriem sekundē un HD (720p) ar 120 kadriem sekundē. Ar priekšējo 5 megapikseļu kameru tikmēr var taisīt ne tikai selfijus, bet arī filmēt 1440p izšķirtspējā ar 30 kadriem sekundē.

Enerģiju viedierīcei dod iebūvēta 3000 mAh litija jonu baterija.

Galaxy S6 edge+ īpašniekiem būs pieejams īpašs viedierīces bezmaksas apdrošināšanas risinājums «Galaxy Care». Tajā iekļauts Premium serviss un bezmaksas apdrošināšana pret ūdens radītiem bojājumiem Galaxy S6 sērijas viedtālruņiem, kā arī bezmaksas apdrošināšana ekrāna bojājumiem Samsung jaunākajām ierīcēm un daudzpusīga pasaulē populāru lietotņu kolekcija.

Premium servisa pakalpojums ir radīts jaunākajiem Galaxy S6 sērijas tālruņiem (S6, S6 edge, S6 edge+). Tas ietaupīs laiku, ja ierīcei nepieciešams remonts – klientam nebūs jādodas uz servisa centru, jo tālrunim pakaļ ieradīsies kurjers. Uz remonta laiku tiks nodrošināta līdzvērtīga maiņas ierīce. Pakalpojums darbojas Rīgā, Viļņā un Tallinā, un tas pieejams vienu reizi – gada laikā no «Galaxy Care» lietotnes aktivizēšanas. Vairāk informācijaswww.galaxycare.lv.

Galaxy S6 edge+ ir pieejams ar iebūvēto atmiņu 32 vai 64 GB apmērā un divās krāsu versijās – zeltītā Gold Platinum un melnā Black Sapphire tonī.

Ierīču aptuvenā cena atkarībā no iebūvētās atmiņas apjoma - 799 vai 899 eiro.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu