Japānis tiešraidē nosvilina savu dzīvokli

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Kādam pagalam neattapīgam videospēļu cienītājam no Japānas ir izdevies kļūt par pasaules mēroga slavenību, jo pēc kārtējās Minecraft spēles tiešsaistes sesijas viņš bija nolēmis atvilkt elpu un tīmekļa kameras priekšā nodemonstrēt savu jauno rotaļlietu - mūžīgo sērkociņu. Diemžēl iecere bija pārāk liels izaicinājums un mēģinājums to īstenot beidzās ar ugunsgrēku.

Zemāk pievienotajā video redzams, kā nesteidzīgais japānis izsaiņo nupat iegādāto «mūžīgā sērkociņa» komplektu un mēģina to sagatavot darbam. Pēc komplekta sastāvdaļu izpētes un secinājuma, ka traukā ar izskrūvējamo «mūžīgo sērkociņu» ir nepieciešams iepildīt šķiltavu degšķidrumu, par Daasuke dēvētais japānis tieši to arī mēģina izdarīt, taču nav pietiekami akurāts un daļa šķidruma izlīst uz trauka korpusa.

Tas ir arī visu tālāko nelaimju galvenais cēlonis. Jo, turpinot spēlēties ar «mūžīgo sērkociņu», Daasukem izdodas uzšķilt dzirksteli un ar to ir gana, lai aizdegtos ne tikai sērkociņš, bet arī ar degšķidrumu nolietais trauks.

Turpmākajās sekundēs izskatās, ka 40 gadus vecajam vīrietim izdosies liesmas apslāpēt un demonstrācijas sesija beigsies vien ar nelielu izbīli. Iespējams, tā arī būtu noticis, ja vien Daasuke neuzmanības dēļ vēl degošu sērkociņu nebūtu iemetis maisiņā ar atkritumiem.

Visi tālākie notikumi ir vīrieša vieglprātības un nepārdomātas rīcības sekas. Kaut vai neveiksmīgais mēģinājums degošu atkritumu maisu dzēst ar kartona kasti.

Cik plašs galu beigās bija ugunsgrēks 40 gadus vecā videospēļu cienītāja dzīvoklī, nav zināms, taču kaitējumu veselībai pec Newsru.com informācijas ir guvis gan viņš, gan 73 gadus vecā māte un 68 gadus vecais tēvs, gan arī kāds cits 62 gadus vecs radinieks.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu