Ķīpsalā sākas izstāde «Riga Comm 2015»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Ķīpsalā sākas informācijas tehnoloģiju risinājumu izstādē «Riga Comm 2015», kur maziem un vidējiem uzņēmumiem būs iespējams saņemt konsultācijas informācijas tehnoloģiju jomā, informēja pasākuma organizatori. Izstāde turpināsies arī rīt, 24.oktobrī, un tajā pirmoreiz būs mazo un vidējo uzņēmumu (MVU) konsultāciju zona.

Izstādē tiks prezentētas uzņēmuma vadības sistēmas, mākoņpakalpojumi, interneta un digitālā mārketinga pakalpojumi, WEB un drošības risinājumi, mobilās aplikācijas un citi jaunākie risinājumi un pakalpojumi biznesam. Vairāk nekā 50 informācijas tehnoloģijas (IT) pakalpojumu sniedzēji un produktu izstrādātāji no Latvijas, Lietuvas, Polijas un Somijas iepazīstinās ar piedāvājumu, konsultēs un palīdzēs izvēlēties piemērotākos IT risinājumus konkrētiem uzņēmumiem vai projektiem, sākot no jaunākajām tehnoloģijām, kas spēj palielināt uzņēmuma apgrozījumu, līdz pat datu sargāšanas rīkiem, grāmatvedības, noliktavas, ražošanas, kā arī finanšu programmatūrām.

Izstādē dažādus IT risinājumus prezentēs «Digital Marketing Group», «IBM Latvia», «E-pasaule», «Smart Business Solutions», «Visma» un citi uzņēmumi.

Uz «Kursors.lv» atvērtās skatuves izstādes pirmajā dienā tikšot sniegtas atbildes uz daudziem aktuāliem jautājumiem, piemēram, vai droni jeb bezpilota lidaparāti ir noderīgi arhitektiem, apsargiem, žurnālistiem, nekustamā īpašuma saimniekiem, lauksaimniekiem un celtniekiem?

Savukārt sestdien visas dienas garumā Digitālās darbnīcas semināros Latvijas labākie eksperti, «Google» treneri un nozares profesionāļi - Egils Boitmanis, Sergejs Volvenkins, Ieva Cimermane un Jānis Birģelis - apskatīs «Google AdWords» un «Analytics», «Google Display Network», «YouTube», Mobile,» Google Apps» un e-pasta mārketingu.

Izstādes «startup» zonā jaudīgas idejas, inovatīvas tehnoloģijas un risinājumus piedāvās lietuviešu uzņēmums «BalticIn», «Vorty», «Overly», «TechHub Riga» un citi dalībnieki. Uzņēmums «Vorty» piedāvā digitālās slēdzenes, kas par atslēgu izmanto viedtālruni. Savukārt «Overly» prezentēs pirmo papildinātās realitātes platformu Baltijas valstīs - lietotni, kas dzīvi padara interesantāku un krāsaināku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu