Tīmeklī izsmej jauno iPhone baterijas vāciņu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: apple.com

Lai cik moderns būtu viedtālrunis, tas neiztiek bez trūkumiem. Viens no izplatītākajiem, cīņā ar ko ražotājiem pagaidām nav izdevies gūt pārliecinošu uzvaru, ir enerģijas patēriņš, baterijas salīdzinoši nelielā energoietilpība un attiecīgi neilgais kalpošanas laiks pēc ierīces uzlādēšanas.

Viens no šīs problēmas risinājumiem ir ārējā baterija, un tieši tādu apvienojumā ar aizsargvāciņa funkciju Apple tagad piedāvā saviem iPhone 6 un 6s. Tas ir viedais baterijas vāciņš jeb Smart Battery Case.

Ja tas tiek izmantots, tad attiecīgās viedierīces darbības laiks ievērojami pagarinās - kompānija sola, ka ar papildu enerģiju iPhone «nepaģībs» pat 25 stundas ilgas sarunas laikā vai arī dos iespēju līdz pat 18 stundām no vietas pārlūkot tīmekli 4G datu pārraides tīklā.

Smart Battery Case ideja, protams, ir apsveicama, un domājams, ka netrūkst cilvēku, kuri šādu lādējamu vāciņu ar nepacietību gaida. Tomēr izpildījums ir Apple neraksturīgi apšaubāms; vāciņam nav kompānijas produktu dizainam raksturīgās elegances, formu tīrības, un tas drīzāk izskatās pēc lētas ķīniešu kopijas, nevis 99 ASV dolārus vērta, oriģināla aksesuāra.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu