«Twitter» pārstāvji skaidro, kādēļ otrdien nedarbojās sociālais tīkls

Apollo TV
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Otrdien visā pasaulē nebija pieejams sociālais tīkls «Twitter», un trešdienas rītā pēc Latvijas laika tīkla tehniskais dienests savā blogā sniedzis skaidrojumu, kādēļ tas vairākas stundas nebija pieejams.

«Kļūme, kas ietekmēja lietotājus laika posmā no 10.40 līdz 16.50 pēc Latvijas laika, tagad ir pilnībā atrisināta. Problēmas radās saistībā ar iekšējā programmas koda maiņu. Mēs atgriezāmies pie vecās koda versijas, kas pilnībā atjaunoja sociālā tīkla darbību. Paldies jums par pacietību,» teikts «Twitter» tehniskā dienesta blogā.

Iepriekš vēstīts, ka otrdien līdz tam nezināmu iemeslu dēļ visā pasaulē pārstāja darboties sociālās saziņas tīkls «Twitter».

«Kaut kas nav kārtībā. Paldies par tehniskās kļūmes pieteikumu, tuvākajā laikā novērsīsim problēmu,» šādu paziņojumu redzēja sociālās saziņas tīkla lietotāji visā pasaulē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu