Tīmeklī nonācis jaunā 4 collu iPhone 5e video

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Tīmeklī nonāk aizvien vairāk informācijas par jaunu Apple iPhone ar 4 collu ekrānu, kura oficiālā iziešana sabiedrībā gaidāma martā.

Oficiāli par 4 collu iPhone nekas nav zināms, taču tīmeklī samērā regulāri parādās jauni fakti par telefonu, kurš ideoloģiski aizstās iPhone 5s.

Atbilstoši iepriekš izplatītai informācijai gaidāmajam iPhone 5e būs 4 collu ekrāns, to darbinās A8 procesors (citviet minēts A9) un 1 GB RAM modulis, telefons pārņems iPhone 5s 8 megapikseļu galveno kameru un tiks pie nedaudz uzlabotas priekšējās kameras kvalitatīvākiem selfijiem. Viedierīces korpusu paredzēts izgatavot no metāla, un tas būšot ievērojami plānāks nekā iPhone 5s, bet tagad YouTube publicētajā video redzams, ka dizaina ziņā 5e līdzināsies 6s.

Videomateriāla parakstā minēts, ka šis ir viens no pirmajiem iPhone 5e demo modeļiem un nācis tieši no Apple viedierīču ražotāja Foxconn.

Nobeigumā var atzīmēt, ka iPhone 5e esot paredzēts izlaist divās versijās - ar 16 vai 64 gigabaitu iebūvēto atmiņu. Vienkāršākajā versijā iPhone 5e cena būšot ap 500 ASV dolāriem (460 eiro).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu