Problēma: jutīga āda pēc bārdas skūšanas?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

1891. gadā Nīderlandē dibinātais uzņēmums – Philips – ir daudzveidīgs veselības un labklājības veicināšanas uzņēmums. Philips radītās programmas EcoVision mērķis ir līdz 2025. gadam padarīt pasauli veselīgāku un ilgtspējīgāku, uzlabojot dzīvi 3 miljardiem cilvēku. Tas tiek īstenots ar jēgpilnu inovāciju radīšanu tādās svarīgākajās jomās kā veselības aprūpe, mājturības preces un apgaismojums. Viena no šīm inovācijām ir Series 7000 skuveklis – Philips Nr. 1 skuveklis jutīgai ādai.

Par šī skuvekļa maigumu vari pārliecināties pats – līdz 29.02.2016. Tev ir iespēja to izmēģināt 60 dienas!

www.philips.lv/skuvekli

Foto: Publicitātes foto

Kas ir Philips Series 7000 īpaši saudzīgais skuveklis?

Philips Series 7000 skuveklis ir īpaši izstrādāts, lai padarītu Tavu skūšanās procesu vieglāku un maigāku. Tā komfortablie gredzeni un unikālais mikrolodīšu pārklājums ļauj viegli slīdēt gan pār sausu, gan mitru seju. Par saudzīgumu papildus rūpējas sejas attīrīšanas birstīte, ar kuru iespējams padarīt ādu sevišķi maigu un veselīgu, kā arī novērst iespējamo kairinājumu. Savukārt dienās, kad vēlies ko pamainīt savā ikdienas rutīnā, lieliski noderēs bārdas veidotājs, ar kuru varēsi iekopt šobrīd tik modernos «3 dienu rugājus».

Kādas ir PhilipsSeries 7000 skuvekļa priekšrocības?

Skuvekļa komforta gredzeniem ir unikāls pārklājums, ko veido tūkstošiem pūderim līdzīgu lodīšu, radot mīkstu, zemas pretestības virsmu. Tādējādi skuveklis viegli slīd pār Tavu seju un samazina kairinājumu, padarot ādu gludu.

Foto: Publicitātes foto

Pateicoties AquaTec Wet & Dry tehnoloģijai, vari izvēlēties starp komfortablu sauso vai mitro skūšanos ar želeju vai putām, turklāt – pat dušā.

Foto: Publicitātes foto

Izstrādāta saudzīgai jutīgas ādas kopšanai. Vienkārši uzliec sejas attīrīšanas birstīti uz skuvekļa un izmanto kopā ar izvēlēto tīrīšanas līdzekli. 32 000 aktīvo sariņu rūpīgi un saudzīgi notīra pat visgrūtāk aizsniedzamās sejas zonas, lai ļautu iegūt gludu, attīrītu un veselīgu ādu.

Foto: Publicitātes foto

DynamicFlex galviņas viegli izliecas 5 virzienos, izsekojot katram Tavas sejas un kakla līkumam, tādējādi nodrošinot ērtāku un efektīvāku skūšanos.

Foto: Publicitātes foto

Philips izstrādātā GentlePrecision asmeņu sistēma aizsargā Tavu ādu, kamēr īpaši tuvu ādai tiek galā ar gariem, īsiem un pieplakušiem matiņiem. To atveres ir izstrādātas, lai novietotu katru matiņu ideālā griešanas pozīcijā un rūpīgi nogrieztu, netraumējot ādu.

Foto: Publicitātes foto

Vēl gludāks skuvums, pateicoties dubulto asmeņu Super Lift & Cut tehnoloģijai. Pirmais asmens paceļ matiņu, tikmēr otrais asmens ērti to nogriež zem ādas līmeņa, nodrošinot pilnībā gludus rezultātus.

Foto: Publicitātes foto

Maini savu izskatu, izmantojot SmartClick bārdas veidotāja uzgali. Izvēlies no 5 garuma iestatījumiem, lai izveidotu jebkādu stilu – no ideāliem «3 dienu rugājiem» līdz īsi apgrieztai bārdai. Noapaļotie uzgaļi un ķemmes novērš ādas kairinājumu.

Foto: Publicitātes foto

Nospiežot pogu, SmartClean dokstacija tīra, ieeļļo un uzlādē Tavu skuvekli, lai nodrošinātu labāko sniegumu ik dienu.

Foto: Publicitātes foto

Kur iegādāties Philips Series 7000 īpaši saudzīgo skuvekli?

Foto: Publicitātes foto

Par Philips Nr. 1 skuvekli jutīgai ādai un tā iegādes iespējām

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu