Ceturtdien notiks tehnoloģiju konference Squalio Industry Day 2016

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šī gada 21. aprīlī kinoteātrī Splendid Palace, Rīgā, Elizabetes ielā 61 norisināsies biznesa tehnoloģiju konference Squalio Industry Day 2016.

Līdz 2020. gadam lielo datu virzītais pienesums ekonomikas izaugsmei ES tiek vērtēts 1,9% apmērā no Eiropas kopējā IKP. Lielie dati un spēja tos efektīvi izmantot nozīmē labākus lēmumus, caurspīdīgāku un atklātāku publisko pārvaldi, konkurētspējīgākus uzņēmumus. Latvijai tieši šobrīd ir iespēja kļūt par līderi lielo datu virzītas valsts digitālās stratēģijas izveidē. Kas jādara, lai to panāktu? Vai un kā Latvija šo iespēju izmantos?

Atbildi uz šiem jautājumiem cita starpā meklēs eksperti no dažādām valstīm. Vairāk informācijas par Squalio Industry Day 2016 - interneta vietnē www.industryday.lv.

Konferencē piedalīsies izcili tehnoloģiju nozares eksperti, tostarp, Wired Magazine galvenais redaktors Deivids Rovans (David Rowan), Microsoft Centrālās un Austrumeiropas reģiona vadītājs Maikls Kogelers (Michael Kogeler), IBM Analytics biznesa attīstības vadītājs Pāvels Ščeznijs (Pawel Szczesny) un citi.

Deivids Rovans iepazīstinās ar jaunākajām tehnoloģiju attīstības tendencēm, kurām sekojis līdzi, tostarp, intervējot WhatsApp, LinkedIn, Google, Spotify, Xiaomi, Nest un neskaitāmu citu izcilu IT uzņēmumu vadītājus un analizējot šo uzņēmumu attīstības veiksmes faktorus. Viņš raksta tādiem medijiem kā The Times, The Guardian, The Telegraph Magazine, Sunday Times Magazine un Observer.

Savukārt Maikls Kogelers runās par lielo datu, mākoņa un mobilitātes izraisīto digitālo revolūciju, kas ietekmē ikvienu biznesu un nozari – vai un kā uzņēmumi un valdības spēj to izmantot savās interesēs, lai mainītu spēles noteikumus un radītu jaunas attīstības stratēģijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu