Huawei Technologies Latvia apgrozījums pērn - 12,981 miljoni eiro

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Telekomunikāciju uzņēmums «Huawei Technologies Latvia» pērn strādāja ar 12,981 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 3,3% vairāk nekā 2014.gadā, uzņēmuma zaudējumi bija 584,6 tūkstoši eiro pretēji peļņai gadu iepriekš, liecina datubāzē «Lursoft» pieejamais finanšu pārskats.

Uzņēmuma finanšu pārskata vadības ziņojumā teikts, ka «Huawei Technologies Latvia» veiksmīgi turpināja sadarboties ar Latvijas un Igaunijas telekomunikāciju operatoriem, kā arī palielināja terminālu un mobilo telefonu tirgus daļu.

Šogad uzņēmums plāno turpināt «Huawei» produkcijas izplatīšanu un zīmola popularizēšanu Latvijas tirgū, kā arī turpināt attīstīt telekomunikāciju tīklus, sadarbojoties ar operatoriem.

2014.gadā «Huawei Technologies Latvia» strādāja ar 12,567 miljonu eiro apgrozījumu un 2,002 miljonu eiro peļņu.

«Huawei Technologies Latvia» reģistrēts 2005.gada jūlijā, un kompānijas pamatkapitāls ir 85,4 tūkstoši eiro. Uzņēmums pieder Nīderlandes «Huawei Technologies Cooperatief».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu